Ahojte, rada by som vedela, čo si myslíte o čítaní z ruky. Mne osobne sa javí, že by na tom mohlo niečo byť. Máte s tým nejaké skúsenosti?
@pribinak Pokiaľ ja viem, tak všetko samozrejme nie. Tieto čiary majú hovoriť napríklad o životnej energii, o vzťahoch, o talentoch, množstve záujmov a údajne o charakterových vlastnostiach.
Neverím, že budúcnosť je nejako pevne daná, že by sme ju nemohli meniť, ale poznanie náznakov mi príde užitočné.
Ja na to celkom verim, nieco viem vycitat aj sama, ale nie vela. Ako pises, je tam napr. zivotna energia, vztahy, deti, nakolko ma clovek rozvinuty rozum, cit, intuiciu...
osobne by som takemu niecomu asi neverila a urcite by som zato neplatila.. preco by niekto mal vediet moj zivotny osud dopredu? preco by som tomu mala ja verit?
@zsoja Dobré otázky. Veriť tomu samozrejme nikto nemusí. Mne samej sa napríklad dostala do ruky príručka, ktorá o tejto téme pojednávala. Nuž a porovnávala som s minulosťou. Ty môžeš urobiť to isté. Alebo aj nemusíš. Je to na Tebe. Čo sa týka návštevy chiromanta pokiaľ sa podarí stretnúť profesionála, tak ten by ku klientom mal pristupovať s nadhľadom, takže mne osobne by neprekážalo, že sa o mne čosi dozvedel.
Zbytocne vyhodené peniaze