Chiromantia - veštenie z ruky

eileen10
11. apr 2016

Ahojte, rada by som vedela, čo si myslíte o čítaní z ruky. Mne osobne sa javí, že by na tom mohlo niečo byť. Máte s tým nejaké skúsenosti?

pribinak
11. apr 2016

Zbytocne vyhodené peniaze

eileen10
autor
11. apr 2016

@pribinak Prečo?

pribinak
11. apr 2016

@eileen10 naozaj veríš, ze sa nieco dozvieš z čiar na ruke? Keby to bola pravda, ze csetko o človeku a jeho budúcnosti si prečítaš z ruky, tak by na svete neboli vojny, boli by len správny vodcovia akriminalnici by boli eliminovaní a obete zachránené

eileen10
autor
11. apr 2016

@pribinak Pokiaľ ja viem, tak všetko samozrejme nie. Tieto čiary majú hovoriť napríklad o životnej energii, o vzťahoch, o talentoch, množstve záujmov a údajne o charakterových vlastnostiach.
Neverím, že budúcnosť je nejako pevne daná, že by sme ju nemohli meniť, ale poznanie náznakov mi príde užitočné.

eileen10
autor
11. apr 2016

@pribinak A mimochodom, vojny prestanú a kriminálnikov do značnej miery elimunujú vtedy, keď navrch získa múdrosť. Teda čím viac múdrich jedincov, tým väčšia šanca.

pribinak
11. apr 2016

@eileen10 ja na toto neverim, verím nažívať taky aky si ho urobím, zariadim a nie na čiary

eileen10
autor
11. apr 2016

@pribinak Držím palce, aby Ti všetko vyšlo podľa Tvojich predstáv.

pribinak
11. apr 2016

@eileen10 dakujem, aj ja tebe

eileen10
autor
11. apr 2016

@pribinak Vďaka.

werci
11. apr 2016

Ja na to celkom verim, nieco viem vycitat aj sama, ale nie vela. Ako pises, je tam napr. zivotna energia, vztahy, deti, nakolko ma clovek rozvinuty rozum, cit, intuiciu...

eileen10
autor
11. apr 2016

@werci A nevieš náhodou, čo znamená dlhšia spisovateľská vidlica s dvomi súbežnými čiarami po bokoch? Viem, že pri čiare života to značí energetickú podporu, no v tomto prípade netuším.

werci
12. apr 2016

@eileen10 fuha, tak to netusim, asi si dalej nez ja 😉

eileen10
autor
12. apr 2016

@werci No, niečo viem, ale ani ja v tom nie som veľmi pokročilá. 🙂

zsoja
12. apr 2016

osobne by som takemu niecomu asi neverila a urcite by som zato neplatila.. preco by niekto mal vediet moj zivotny osud dopredu? preco by som tomu mala ja verit?

eileen10
autor
12. apr 2016

@zsoja Dobré otázky. Veriť tomu samozrejme nikto nemusí. Mne samej sa napríklad dostala do ruky príručka, ktorá o tejto téme pojednávala. Nuž a porovnávala som s minulosťou. Ty môžeš urobiť to isté. Alebo aj nemusíš. Je to na Tebe. Čo sa týka návštevy chiromanta pokiaľ sa podarí stretnúť profesionála, tak ten by ku klientom mal pristupovať s nadhľadom, takže mne osobne by neprekážalo, že sa o mne čosi dozvedel.

niktonikohonic
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
niktonikohonic
Autor odpoveď zmazal
Zobraz