Chinínová vodička

tereniz
26. feb 2018

Ahojte kočky,chcela by som sa spytat,ci mate niektora skusenosti s chininovou vodickou od Milvy,s tou,kde je na obale nakresleny jezko,nemyslim tu forte.Lebo som sa dostala na jedno forum Cz,kde boli na to priserne ohlasy. Je to vodicka proti vypadavaniu vlasov a tam praveze pisali,ze im zacali vlasy padat este viac,tak uz sa v tom akosi zacinam stracat. Vopred dakujem za kazdu radu 🙂

annie89
26. feb 2018

@tereniz Ahoj, ja som používala túto vodičku a mala som z nej lupinové chrasty po celej hlave. Tiež som sa o tom nikde nedočítala a keď som písala priamo do Milvy, tak mi odpísali, že je to normálna reakcia... Mne to teda ako normálne neprišlo... :/

gabci_gabca
26. feb 2018

Ono to podľa mňa záleží od typu vlasov. Ja mám jemné blonďavé vlasy a mala som aj šampón, aj masku a aj tú vodičku a vôbec som si nevšimla nejakú zmenu, ani, že by mi rýchlejšie rástli ale kamoška čo má tmavé a hrozne tvrdé vlasy a jej to vraj pomohlo, aj si fotila vlasy pred tým a potom a vyzerali lepšie, aj ostrihať sa dala a za dva mesiace jej dorástli o dosť tak neviem no

simca06022011
26. feb 2018

Zalezi od povodneho problemu, nie je to zazracna vec. Vraj to padanie je normlane a malo by po tom nastat rastenie novych vlasov... nuz,mne to nepomohlo. Pouzivala som aj sampon, aj forte, nastupili chrasty, vyrazky a do dnes sa toho neviem zbavit, vraj to moze sposobit chinin (neviem, docitala som sa... kedze neviem presne co to je, nakolko je to vstadiu vysetrovania u dr. cize nechcem unahlene zavery robit). Moja mama testovala vodu aj sampon a aj kolegyna a tiez nepostrehli zlepsenie (padajuce vlasy, jemne, uz dlhsie mali s padadnim problem). Zato kadernicka si sampon vychvaluje velmi.

annie89
26. feb 2018

@simca06022011 zabralo ti na tie chrasty niečo? Ja som už vyskúšala šampóny na lupiny, kortikoidové maste od kožnej a stále nič.... v živote som s lupinami nemala problém a teraz toto..

simca06022011
26. feb 2018

@annie89 nic vobec a este viac mi z toho padaju vlasy, priserne ma to svrbi a niekedy uz ma z toho aj hlava boli :D

annie89
26. feb 2018

@simca06022011 presne tento problém mám aj ja.... svŕbenie mi pomáha zmierniť kokosový olej... ale inak nič...

thami
26. feb 2018

ahojte, ja som dostala milvu sampon a aj tu vodicku, pouzivam uz viac ako dva mesiace a naozaj mozem povedat, ze mi to pomohlo... a to som uz vyskusala takmer vsetko na vlasy... vzdy som mala problem s tym, ze vlasy sa mi lamali, takze mi nikdy nepodrastli, niekolko rokov som kch mala v tej istej dlzke bez strihania... a teraz po dvoch mesiacoch mi naozaj podrastli, cca 4cm... samozrejme nie su to zazraky, ale je to lepsie... ale zas ako pisete vy, na zaciatku ma hlava svrbela stale, nevedela som preco... a to z chininu... tiez sa mi trochu robia lupiny... po niekolkych pouzitiach svrbenie prestalo, ale lupiny ostali... nuz, nic nie je dokonale 😂 ale za ten narast vlasov mi to stalo ;)

simca06022011
26. feb 2018

@thami lenže u mňa svrbenie neprešlo ani po skončení používania 🙂 väčšinou prípravky na podporu rastu vlasov fungujú tak že pokozká svrbí, ale prestane. Je to teda individuálne veľmi, ako s každou kozmetikou. Zase určite vysledok vidno až po čase 🙂 bohužiaľ ešte nevymysleli zázrak po ktorom nárastu vlasy a hneď, to by som potrebovala :D

thami
26. feb 2018

@simca06022011 no je to individualne veru :/ vidis, mna to svrbenie nastastie preslo, teba nie, to mi je luto :/ no to by veru mohli vymysliet nieco take 😂😂😂 alebo si musime kupit nejake klipy alebo poloparochne a vysledok je okamzity 😂🙈

tereniz
autor
26. feb 2018

docitala som sa...zevraj Milva je zaregistrovaná ako laboratórium na výrobu kozmetiky, nie ako firma či závod a ako laboratórium pre výrobu medicínskej kozmetiky sú povinní kontrolovať kvalitu každého jedného vyrobeného produktu. Vďaka tomu, a práve preto, Milva ručí za kvalitu každého jedného vyrobeného kusu kozmetiky. Ja to nechapem fakt... a cim viac po internete badam,tak mi to pride,ze viac je tych negativnych ohlasov ako pozitivnych,uz ma napadla aj taka blbost,ci to po tych forach nepisu neake dilerky,lebo sa boja tej Milvy 😀 😀 😀 Mne vlasy priserne padaju,vodicku uz mam zakupenu,ale bojim sa to na sebe ,,testovat,, 😀

ludmila1307
26. feb 2018

Myslim, ze toto je asi tak ako s hociktorou inou kozmetikou na vypadavanie vlasov, teda bud pomoze, alebo nie. Ja osobne som mala obrovsky problem s tymto, predtym brutal huste vlasy a z nezistenych dovodom mi zacali padat a mozem povedat, ze som asi o polku svojej hustej hlavy prisla, zacali sa mi robit dokonca po bokoch kuty ako pri muzskej plesatosti. Nic nepomohlo okrem Milvy. Kadernicka mi poradila, len ma upozornila, ze to nebude zo dna na den, ze mam aspon dva mesiace vydrzat. No tak kupila som a fakt asi po tych dvoch mesiacoch intenzivneho uzivania vody a samponu som videla vysledky, vlasy nepadali a kuty sa zacali zaplnovat drobunkymi novymi vlasmi a ozaj tie vlasy aj dost rychlo rastu po tej milve. Pouzivala som fakt poctivo len ten sampon asi kazdy treti den a vodu rano a vecer. Takze mne to pomohlo. Ale ako minus musim povedat aj to, ze ten chinin dost vysusuje vlasky a tie lupiny som mala tiez dost a dost svrbeli, ale to som uz potom riesila samponom Reghaar, toto mi to dost rychlo stiahlo. Teraz ho poyzivam striedavo s inymi, ked vidim, ze zase zacinaju padat a ozaj este pomaha. Takze za mna Milva urcite ano, mne na padanie vlasov ozaj pomohla. Ale poznam aj ja ludi, ktory ju uzivali a nepomohlo. Takze ako som pisala hned na zaciatku bud alebo.

simca06022011
27. feb 2018

@tereniz ale to je so všetkym, ja napr ani kremy hociake nemôžem 🙂

tereniz
autor
27. feb 2018

@ludmila1307 dodali ste mi odvahu,idem do toho 😎 akurat som si to nastriekala na vlasy a ksichtila som sa pri tom,ako keby som si tam patlala depilacny krem 😂😂😂 ak mi tam do rana nieco zostane,budem velmi rada 😝😝😝

sonulka8
27. feb 2018

@tereniz tiez som mala problemy s vlasmi po aplikacii tejto vody....hlava plna lupin..nieco hrozne...

tereniz
autor
27. feb 2018

@sonulka8 a zredukovalo Ti to aspon to vypadavanie,alebo si nepostrehla neaku vacsiu zmenu???

ludmila1307
27. feb 2018

@tereniz ja som mala z tej vodicky skor pocit, ze to je len normalna voda, lebo to nemalo vobec ziadnu farbu, vonu, nic, fakt ako cista voda, ale mne pomohlo. Ja som si predtym tiez vela o tom precitala, ale brala som to tak, ze je to 50 na 50, ved nie kazdy predsa napise svoje skusenosti na net a pokial nevyskusam, nebudem vediet. Predtym som presla kadejakymi vysetreniami, testami, presla som par odbornikov na tuto problematiku, nik mi nic nezistil, otocili to na stres, a nakoniec kazdy len nieco predpisal, kopec penazi to stalo a efekt ziadny, akurat premastene vlasy od dzabania kadejakych volovin. A ta Milva je aj pre penazenku celkom fajn.

aspinka
27. feb 2018

Ja pouzivam sampony Milva uz vyse roka, kupila som sampony aj detom... nemali sme ziadne zle reakcie, mame odtial aj vyborne balzamy a pletove vody... vlasy mam ukazkove kadernicka ku ktorej chodim mi vlasy chvalila, ze su velmi pekne a zdrave na to, ze su farbene a pytala sa ma co pouzivam sama predava nejake vyzivne sampony...

daneso
27. feb 2018

Mne to velmi pomohlo len tiez musim striedat vodicka mi nevadila ale ten chininovy sampon je na mna agresivny na pravidelne pouzivanie qle ja som citliva aj na niveu aj indulonu takze asi tak.....a plati co nesadne jednemu druhemu moze pomoct ....rastu malinke nove vlasy a hlavne vlasy su pevne a to ja mam jemne vlasy.....teraz mam prestavku pouzivam raz do tyzdna.....ale vsimlo si aj okolie hlavne ja som mala problem s preriedenymi vlasmi vzadu a mam ich kratke takze rozdiel bol vidiet

diana228
27. feb 2018

@tereniz ja pouzivam ich sampony roky. Myslim, ze uz 3 roky. Striedam sampony, ten so zensenom mi aj vonia 😊 Vodicku mam doma, mozno aj 3, ale ani nepamatam, kedy som si ju dala. Kupila som si sampon aj vodicku, ked mi dost padali a pocitila som, ze mi vypadavali menej, tak som pri nich ostala a striedam rozne sampony. Tiez je ti podla mna individualne, niekomu to sadne, niekomu nie. Ja a muz ich pouzivame a kamosky, ktore milvu odksusali pri nej neostali. Rozhodovala urcite aj cena, ale ja nemam pocit ze miniem vela samponu. Teda neobjednavam casto, ked objednam, tak aj na pol roka 😊 Nebadala som, ked som casti uzivala vodicku, ziadnu zmenu pokozky..

sonulka8
28. feb 2018

@tereniz prestala som to pouzivat,kedze mi tie lupiny dost vadili...teraz uz 3m uzivam obycajny zinok a vlasy vobec nepadaju..takze neviem aky to ma ucinok,ale vyskusaj..tebe snad pomoze 🙂

tereniz
autor
28. feb 2018

ono ze je aj rozdiel,ci pouzivas tu obycajnu vodicku s tym jezkom alebo tu forte,lebo ze v tej forte je o cca 30 percent viac toho chininu a tym padom je to este agresivnejsie ako ta obycajna. Inac dost chvalia aj dixi ampulky,ale oni su 3 druhy,tiez treba vyskusat,ktora komu sadne a to balenie je velmi neprakticke....male sklenene flasticky,ktorym sa ulamuje hrdlo...a s tym zinkom nieco na tom bude,teraz si spatne spominam... znamej strasne padali vlasy,to sa vecne jej svokra stazovala,ze kam sa pozries samy vlas a zacala uzivat vitaminy Zinok/vapnik/horcik a ustalo jej to