Ahojte,v prvom rade sa ospravedlnujem,ze som si zalozila dve temy o vlasoch za dva dni 🙂 zaujima ma,ako sa vam podarilo prejst z henny na chemicku farbu a po akej dobe,ci farba chytila,ci bola nejaka nezelana reakcia,kedze na farbe je napisane,ze nepouzivat na hennu.ze vobec.dakujem za zdielanie skusenosti
@anakristina ja som mala po henne kedysi melir a chytil super, ziadne nezelane odtiene, az sa kadernicka cudovala
Na henne je napisane, ze pri prechode z chemickeho alebo na chemicke farbenie treba dodrzat aspon 4 tyzdne odstup. Ked som si farbila hennou, tak som zvykla pockat tak 2-3 mesiace, pre istotu a bez problemov.
@anakristina tiez som pockala 2 mesiace a farbila som tmavsim alebo rovnakym odtienom.
Dakujem pekne za komentare 🙂
Ak chces vlasy odfarbovat na bledsie tak by som pockala aj pol roka lebo to zvykne byt take divoke. Ale ak chces farbit na tmavsie tak nejake 2 - 3 mesiace pockaj a vykusaj na nejakom nie moc viditelnom prameni a ked bude ok tak na celu hlavu 🙂
@aliii3 no praveze toto je taka rysava farba,vraj nezosvetluje,ale videla som,ze obsahuje amoniak,peroxid,je to urcite svetlejsie ako moja terajsia farba....skusim asi pramen a ked bude ok,tak sa do toho pustim,aj ked sa dost bojim,bolo by mi luto tych dlhych vlasov
@anakristina Fúha no to keď obsahuje aj amonika a ešte aj peroxid tak neviem či je to najlepší nápad. Kedy si si naposledy farbila vlasy hennou?
Tento mesiac,ale chemicke farbenie si planujem az o tri mesiace
Asi chod ku kadernice radsej