neviem ci tu uz je podobna diskusia,ale chcem vediet ci ste niekto,postavili mensi prizemny bungalov cca do 40tisic,viac nemame,da sa to?zariadenie interieru nepocitam,...pripadne viete mi hodit linky,kde by sme si mohli pozriet lacnejsie bungalovi a vsetko co suma zahrna?dakujem 🙂
Neviem preco mi to nepridalo odpoved...
OK,v kratkosti-da sa,ale zalezi od lokality,velkosti,pouzitych materialov...
Svojpomocne ano,ale len hruba stavba.
Treba pripocitat pripojky kanalizacia (zumpa),plyn,okna dvere,kurenie,kotol,sanita...atd.
Komplet barak podla mna ani na vychode SK.
Mozno tak montovany dom.
Na kompletku bez zariadenia určite nie.museli by ste mat pozemok uz a museli by ste stavať svojpomocne a šetriť .
Pokiaľ to má byť kvalitné, tak určite nie.
mna tiez zaujima, ci sa to da 🙂 my by sme si tiez chceli postavit nejaky bungalow do tych cca 40000 🙂 pozemok mame, zariadenie do toho nepocitam a postaveny by bol svojpomocne. ze vraj priatelov kolega si postavil dom o rozmere 11x9,komplet, bez pozemku a stavala mu to firma, za 50000 a z toho ze polovicu dali tej firme.....
@silvinkaa16 mi by sme si to svojpomocne chceli postavit 🙂 ale pre zatial sme domcek zatial dali bokom, pretoze sa nam naskytla prilezitost ist byvat do novopostavenej bytovky pre mlade rodiny... skusim sa spytat, a ak nahodou zistim, tak dam vediet 🙂
Dnes davali rano reprizu nove byvanie...tak vraj za 45tis ojro sa da murovany postavit......kukni
http://www.reality-rmc.sk/
do 40tis? ak by ste stavali sami, tak by ste sa mohli zmestit, ale musíte mat pozemok.