Ahojte baby 🙂
Je jar a chce to zmenu :D .. Mám dlhé hnedé (prirodzene hnedé) vlasy ..🙂 No uz ma tak trosku nudia :D .. Najskor som sa chceladat aj ostrihat ..ale manzelovi sa to moc nepaaci 🙂 Takze pri dĺžke asi zostanem , no chcela by som zmenit apson farbu 🙂 Neviem sa rozhodnúť , či ísť do ryšavej , alebo svetlého melíru, či ombreé 🙂 Ste tu niektoré aj kaderníčky ? 🙂 Vedeli by ste mi poradit, či by mi ta ryšava alebo medena išla ? 🙂 Mám hnede vlasy aj oči🙂 melír som už v minulosti mala .. a okolie mi ho chválilo 🙂 .. No v posledej dobe mi chytal nejak do žlta :/ ..
skus radsej ten svetly melir alebo ombree, pokial ti ho kadernicka spravi dobre tak to budes mat naozaj super 🙂
@babu15 v tomto mas pravdu, preto som si to radsej rozmyslela ked som chcela ist na rysavu
ale mozno by nebolo treba stahovat farbu, najlepsie by bolo keby ides ku kadernicke a ona by ti povedala ze ako a co presne
@margaretka_9 No urcite by som stym sla radsej ku kadernicke 🙂 .. Ale ..obavam sa, ze by mi to stahovala melirom :/ Kebyze nie tak dotoho idem ..no asi je mala sanca , ze mi to nebude stahovat 🙂 😒
@slamka890 vobec netreba stahovat farbu melirom, to by ti poskodilo len vlasy. Staci nafarbit ale musis ratat s tym ze hned na prvykrat to nemusi byt vobec to co ocakavas ;ň
ryšavá je pri hnedých vlasoch niekedy problém a je potrebné ju dávať na trikrát aby konečne to bola taká pekná ryšavá 🙂