Ahojte strašne moc by som chcela začať boxovať. No mám obrovský strach kvôli jednej veci. Mám spravené predné zuby ( ako dieťa som ich mala v polke zlomené kvôli úrazu) a sú nadrabané. Proste sa bojím ze by mi zostali tie nadrábky v chrániču. Myslite že sa to môže stať?
@kikusenka1 to rada počujem. Normálne mám z toho až paniku😅
ved ale to se chces zacat boxovat neznamena ze musis hned zacat aj sparovat.... vacsina treningov pre zeny je s lapami s vrecom s hruskou nie rovno udery do hlavy....ci tuzis po zapasoch vyslovene?
@juliet86 ano po zápasoch, neskôr zapojiť mma
tak ono pri zapasoch sa moze stat hocico.... ked tak,sa porad so zubarom. alebo daj vzdy k.o. z prvej a nemusis riesit 😅 kde boxujes? ja dlhodobo hladam v BA miesto kde mozem boxovat sobota alebo nedela doobeda ale nic som nenasla a mam len individualky a tie su trosku drahe
ak to chceš robiť profesionálne, tak na svoje zuby zabudni. môže sa pri sparingoch/zápasoch stať hocičo - môžu vydržať, nemusia. ale musíš rátať s tou horšou verziou. každopádne držím palce
@juliet86 Poľsko
Môže, nemusí. Aj môj muž má robene a boxuje profesionálne už desat rokov a zatiaľ drzia😂