Chcem vyčistiť dom od zlých energií

newmoomy
4. júl 2022

Je tu niekto kto sa venuje ezoterike, energiam atď? Potrebovala by som poradiť

andreagartnerova
4. júl 2022

Skús sa pridať do skupiny medzi nebom a zemou, určite poradia tam.

bennn
4. júl 2022

v 17. storočí majú internet?

newmoomy
autor
4. júl 2022

@bennn nechápem tejto odpovedi, mám ti za ňu zatlieskať?🥲

haanovajana
4. júl 2022

Skús bielu šalviu

dskjhfdlkdjhl
4. júl 2022

@newmoomy ako si zistila, ze mas v dome zle energie?

newmoomy
autor
4. júl 2022

@dskjhfdlkdjhl je to novostavba a chodilo k nám veľa ľudí a ešte aj bude chodiť. Nezistila som to zatiaľ nijak no pre istotu to chcem urobiť

dskjhfdlkdjhl
4. júl 2022

@newmoomy no, osobne si myslim, ze energia je taka, aki su obyvatelia, resp. comu veria. ja by som povedala, ze mozno staci poriadne vyvetrat😉

newmoomy
autor
4. júl 2022

@dskjhfdlkdjhl asi ste nerozumeli otázke a pravdepodobne sa vás netýka

dskjhfdlkdjhl
4. júl 2022

@newmoomy ja som otazke rozumela, zrejme Ty si nepochopila moju odpoved, ale to nevadi😉

dreamss
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
vsauce_
5. júl 2022

Skús savo s levandulovou vôňou a sanytol.

lenvam
5. júl 2022

@newmoomy tak ako píšu vyššie bielou salviou ale kľudne počkaj do 3kralov kňaz ho tiež vydymi pri sväté i nemusíš zháňať bylinu a ze by si si zacmudila omietky. Musíš mat na to aj pierko ale už neviem ake

ivs97
5. júl 2022

Svätena voda z kostola a v každej miestnosti do každého rohu hore troška s rukou ošpliechaj.. Kludne aj wc, kúpeľňu špajzu... Všetky rohy v dome 😊

martinmmartin
5. júl 2022

Zeny -teraz si nerobim standu ale vazne. Co presne je ta ENERGIA? Toto slovo sa pouziva velmi casto mir nix dir nix ale ked sa spytam dvoch ludi na jeho definiciu tak dostanem styri rozne odpovede.
Autorka- preco si si vybrala ze pouzijes prave toto slovo? Co to znamena? Co by si povedala svojemu dietatu ked pride s otazkou "Co je to ta energia? "
Nehodilo by sa radsej nahradit to slovom POCIT?

svetlonos
5. júl 2022

@martinmmartin Energia, ktora je na danom mieste vyvolava v tebe urcite pocity. Pocit je teda v tomto pripade vysledkom energie ktora na teba posobi, ci uz je to energia miesta alebo ineho cloveka ci predmetu 🙂
Za mna tskto vysvetlene Martin, moze byt ?

martinmmartin
5. júl 2022

@svetlonos Je to ale urcite to najvhodnejsie slovicko na popisanie toho co hovoris? Mame oficialnu definiciu ktora je uplne ina- nebolo by dobre pouzivat ine slovicko ked definicia uz existujuceho absolutne nesedi na situaciu.
Pocit nieje vyvolany energiou ale tvojou naucenou alebo instinktivnou reakciou na vonkajsie podnety akehokolvek druhu. S energiou to nema nic spolocne.
Pouzivanie slova energia tam kde sa mi to zrovna hodi do kramu je cista lenivost a pohldnost a ukazuje to na neschopnost alebo neochotu toho co to robi sa nad vecami naozaj zamyslat

martinmmartin
5. júl 2022

Energia (E) vo fyzike je schopnosť fyzikálnej sústavy konať prácu (W), čiže práca uložená vo fyzikálnej sústave. Inými slovami je to miera všetkých foriem pohybu hmoty.

newmoomy
autor
12. júl 2022

@martinmmartin zákon príťažlivosti viete čo je? Čiže MYSLÍM si že som použila správny “tvar” slova keďže myslenie je tiež forma energie ktorú človek vysiela do priestoru v mojom prípade je to dom. Myslím si že slovo energia má široký pojem.. no ak sa opýtate éterická otázkunetreba to rozširovať. Slovo energia má viac druhov to áno ale niesom ziaden fyzik ani matematik…

janula2511
30. júl 2022

@ivs97 a odkiaľ sa dá zohnať svetená voda?