Chcem vrátiť horný diel plaviek - Lindex

letter
24. jún 2022

Ahojte, kúpila som si plavky v obchode, doma som zistila že až tak mi nesedia a rada by som ich vrátila. Jedna sa o horný diel. V obchode mi to nechcú vrátiť z hygienických dôvodov. V obchodných podmienkach sa nič nepíše o tomto, spomína sa tam len spodné prádlo s ochranným obalom. Ma kamenná predajná iné podmienky ako internetový obchod lindex? Nemáte prosím skúsenosti?

letter
autor
24. jún 2022

Navyše plavky kúpené cez internet sa dajú vrátiť

melanta
24. jún 2022

Áno, kamenné predajne nemusia zobrať žiaden tovar naspäť na rozdiel od eshopu. A plavky sú kategória spodné prádlo. Žiaľ, toto je tvoja chyba, že si si plavky nevyskúšala.

anjelicek26
24. jún 2022

To je jedno, ci horna ci dolna cast plaviek, su to proste plavky (kategoria spodne pradlo) a tie sa nazad neberu...

deedol
24. jún 2022

kamenny obchod nema povinnost vziat naspat nic, je len na dobrej voli, ze niektore z nich tovar beru.
pri predaji cez internet platia ine pravidla, lebo je to obchod uzatvoreny na dialku. preto mas 14-dnovu zakonnu lehotu (alebo niektore obchody maju aj dlhsiu) na vratenie tovaru.

joesvk
24. jún 2022

Ja som bežne vracala podprsenky z Bonprixu.

deedol
24. jún 2022

@joesvk lebo je to internetovy predaj.... ja som vracala aj plavky aj podprsenky aj do lindexu aj do bonprixu, ale vsetko kupene cez net, nie v kamennej predajni.

luccija
24. jún 2022

@letter vies ako to spravila kamaratka?objednala na mamu ten diel z eshopu v dobrej velkosti a vratila ten mensi nikto to nekontroloval a, keby aj mohla to byt chyba...

luccija
24. jún 2022

@letter inak je to na hlavu postavene na predajni to vie skontrolovat ci nie su spinave a pod..a z eshopu mozes vratit, tak by mali vylucit spodne pradlo aj z eshopu na vratenie.

veja6391
16. dec 2022

@luccija ale v predajni vie človek vyskúšať, či mu to sedí a či nie. Cez eShop to človek nevie vyskúšať a preto má nárok na vrátenie tovaru - aj spodného prádla