Ahojte, dávnejšie som sem pridala diskusiu o Tom, že už nemilujem svojho muža.. veľa z Vás mi radilo, ako to napraviť, ako sa k sebe znova začať chovať ako predtým.. dala som na Vaše rady a sme znova veľmi šťastní ❤️ resp. sú to už možno aj dva roky 🙈😁 tak Vám všetkým ďakujem za skvelé rady https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/ako-sa-znova-zalubit-do-manzela/
Prečítala som si minulajsi príspevok. Ak to nieje tajomstvo... Co zabralo? 🙂 Nemame krizu ale mozno rada do buducna😁 nech sa vám darí 😊
@sabca_m3 že sme začali komunikovať, čo nám vadí, čo nám nevadí, čo nám chýba, čo nám nechýba. Začali sme si jeden druhého viac všímať, proste žijeme jeden pre druhého ( a dcérku) a nie každý zvlášť 😊
@pralinka25 ďakujeme ❤️
Krásny príklad toho, že aj pokazený vzťah sa dá opraviť… keď sa chce 🙂
Gratulujem a držím palce, nech ste naďalej šťastní 😊🍀
Tak takéto správy je radosť čítať.☺️Nech ste šťastní.🍀
To sa tak dobre cita 🙂 Malo by to tu na hlavnej stene visiet veeeeelmi dlho na povzbudenie pre vsetkych, ktori si prechadzaju nejakou krizou. Blahozelam a nech vam to vydrzi, az kym vas smrt nerozdeli... 👍🙂
@54tinka54 ďakujeme ❤️
@rurutiax ďakujeme ❤️
@maja22 ďakujeme ❤️ pevne verím, o mesiac aj niečo nás čaká druhá svadba, v kostole ( manžel je neveriaci, ale pre mňa veľa znamená vydať sa aj v kostole) 😊
Ja som tiez veriaca (teda my s muzom sme obaja veriaci), takze chapem, ze to pre teba vela znamena a ver tomu, ze ked je do manzelstva pozvany Boh, tak tento trojuholnik fakt funguje 🙂
@maja22 áno, manžel veriť nezačne nikdy, nebol k tomu vedený a farár o tom vie. Ale tiež vie, že je to úžasný človek ( odhliadnuc od toho, ako sme sa k sebe správali, keď sme mali krízu) . Malej vo viere tiež vôbec nebráni, tak to bude fungovať s ním ( Bohom) medzi nami ešte ľahšie 😊
Prajem vam to. A vies, ako sa hovori, nikdy nehovor nikdy 🙂 Ked sa budete aj s dcerkou za muza modlit, je velka nadej, ze ked aj nie hned, ale mozno na smrtelnej posteli aj muz uveri v Boha a bude spaseny 🙂 Boh je Bohom zazrakov 🙂♥️ Nech nadalej uzdravuje vase manzelstvo, da silu odpustat a naplna vase srdcia laskou, aby ste si ju mohli opat darovat 🙂
@maja22 áno, to je pravda. Ocino tak uveril, minulý rok na smrteľnej posteli. Nútiť ho ale k ničomu nechcem a nebudem, úplne rešpektujem jeho rozhodnutie, resp. presvedčenie neveriť 😊 a ešte raz, veľká vďaka 😊
Nutit urcite nie. Kazdy z nas ma slobodnu volu, ktoru respektuje aj Boh. Modlitba ma svoju silu, to uplne postaci 🙂 Tesim sa, ze tvoj ocino uveril. Vidis, Bohu nic nie je nemozne. 🙂
Niekedy tu vedia naozaj dobre poradiť, pomôcť. Tak nech ste šťastní. A nech sa máte veľmi, veľmi radi.
Prečo sú komentáre vymazané, napísal niekto niečo zlé?
Ahoj, chcem sa spitat ako dlho vam trvalo kym sa vas vztah napravil? Teraz s manzelkou mame dlhsiu dobu krizu a tiez je podobne na tom ako si bola ty.
@tomi85 ahoj, no nepamätám si to už moc, ale určite pár mesiacov. Nebolo to zo dňa na deň, treba vytrvalosť a hlavne si opakovať, že keď ste sa spoznali, všetko si na nej miloval a vedel si, prečo si si ju vybral 😊 Tými dennými starosťami atď sa to všetko vytráca a to je tá chyba.. hlavne si nájsť na seba čas aj len vo dvojici, minimálne občasné rande, ak už to nepôjde na celý víkend. Držím palce a všetko sa dá, keď sa chce 😊
to je take mile, zlate, nezvycajne ale naprosto UZASNE ked niekto nieco taketo napise.
gratulujem a nech vam to klape stale.