Chcem si vziať späť požičaný kočík

22. feb 2020

Ahojte, Požičala som kamarátke kočík na pár dní kým si zadováži nový. Jasne sme sa dohodli, že mi ho vráti. Už je tomu 5 mesiacov a ona sa neozýva. Neodpisuje na spravy, nedvíha telefón a neotvára ani dvere. Napísala som jej, že pokiaľ si ho chce nechať odpredám jej ho za normálnu cenu za akú ho aktuálne chcem predať v bazáre. Na to jediné mi odpísala, že pošle teda peniaze. Peniaze ale neposlala mesiac. Nemám na to fakt nervy. Budem veľmi hnusná keď jej ten kočík proste vezmem z vchodu v bytovke kde ho parkuje? Samozrejme jej potom napíšem, že som si kočík vzala späť.

nnnuuunnn
22. feb 2020

nebudes, uz davno si to mala spravit. Aj tak myslis, ze este budete kamosky? Keby Ti ho aj vratila? Ona sa nesprava dobre, tak nemusis brat na nu ohlad. Mozno jej to trkne, ked si ho vezmes.

suzitok
22. feb 2020

Tiez by som ho vzala...

nnnuuunnn
22. feb 2020

Ved ked ti neodpisuje na spravy, tak sa ocividne uz s Tebou nekamosi.. ja by som ho kludne vzala a dokonca jej ani nenapisala, ze som to bola ja.. nech si mysli co chce. Ona Ti neodpisuje, tak by som si s nou nedopisovala ani ja. Kocik by som predala a basta. Nebude vediet ci ho predavas ty. Este sa mozes tvarit urazena, ze Ti kocik nechala ukradnut. 😀 To su pripady teda...

nnnuuunnn
22. feb 2020

Aj ked mozno maju kamerove zaznamy. Este aby si neskoncila ako zlodej. 😀

sofiia87
22. feb 2020

Kocik ti evidentne vratit nechce a peniaze od nej tiez neuvidis. Ja by som si ho vzala

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
martinka13
22. feb 2020

To je super kamoška. Ani sekundu by som neváhala a vzala si ho. Ina Ti ho prakticky ukradla

mogaa
22. feb 2020

Kludne si ho vezmi, doklad od neho hádam máš ak by to nahlásila ako krádež🙂zrejme čaká kým bude teplejšie a kočík nebude potrebovať lebo si kúpi tenší len na sedenie.....kamoška je dobre vychcaná, kočík vezmi veď iste máš fotky kde je v ňom aj tvoje dieťa a budeš vedieť dokázať že bol len požičaný.....no kamošky z vás už nebudú😉na tvojom mieste za ňou idem aj s manželom a buď žiadam vrátiť kočík alebo peniaze.....ak ho nebude chcieť vrátiť, kočík by som si zobrala a na viditeľné miesto vylepila odkaz pre pani XY - kočík ktorý si mi nechcela vrátiť som si vzala späť, lebo som to nechcela riešiť s políciou. Ale, mala by si sa hambiť! Treba jej to takto na drzovku napísať, vylepiť na vchodové dvere bytovky - nech sa hambí pred susedmi.

dopolbokaodrata
22. feb 2020

Ja som len zvedavá, či to aj urobíš a nie sú to len husté reči. Takže daj vedieť, ako to dopadlo.

adrika_77
22. feb 2020

Toto nikdy nepochopim takychto ludi,ze nema hanby ,drzim palce aby sa to vyriesilo...

kikaaa444
22. feb 2020

Vezmi ho surovo spred dverí .. a poriadne si to vychutnaj😆👌🏼

autor
22. feb 2020

@dopolbokaodrata kočík je už doma 💁‍♀️.

basullinka
22. feb 2020

Mudre rozhodnutie. Ako toto je sila, ze ju hanba nefackuje!

hanata
22. feb 2020

Ja by som jej este napisala sms, ze som si vzala kocik, ktory som jej pred 5 mesiacmi pozicala a nemienila ho ani po x upozorneniach a pytaniach vratit. A potom by som si ju vymazala zo socialnych sieti.

ivangeline
22. feb 2020

Tak toto nie je určite kamarátka.

dopolbokaodrata
22. feb 2020

Nejak rýchlo. Takže si bola po neho?

martina8888
22. feb 2020

Potom daj prosím ta info, či sa tá "kamoška" ozvala, že jej zmizol kočík. Toto je riadna story. Mňa by to nahnevalo tiež. Kebyže je v hmotnej núdzi a normálne poprosí, či ho môže nejakú dobu používať, tak je to iné, než že sa zatajuje a neodpovedá ti.

markaterka
22. feb 2020

Dobre si urobila

suzitok
22. feb 2020

Uz na to prisla, ze kocik zmizol? 😃

januska20
22. feb 2020

Snáď nebude aj riadne zničený..

deti95060810
22. feb 2020

ako sa do hory volá - tak sa z hory ozýva....
kočík zober...

alfonzo
22. feb 2020

Som veľmi zvedavá na kamošku 🙂

mata1001
22. feb 2020

Napis jej ze dnes vecer si ides po kocik...bola by som zvedava, ze co ti odpise...mozno ani nevie, ze si si ho uz zobrala...

simonka_vi
22. feb 2020

To musí byť krava 🤦‍♀️

iviacik
22. feb 2020

Nejak rýchlo si ho získala späť... 🤷‍♀️ Bolo potrebné to potom riešiť cez MK?

amelia000
22. feb 2020

@iviacik a mozno len potrebovala dodat trosku odvahu. 🙂

autor
22. feb 2020

@iviacik áno bolo to potrebné 😐.
@dopolbokaodrata premyslela som si, a šla som rýchlo preň nech to nenatahujem.
@martina8888 všimla si 🤭 jej chlap písal môjmu, že ako má malého zobrať v pondelok k lekárovi 🤷‍♀️

evittam
22. feb 2020

Nech tvoj chlap napíše jeho nech kúpi vlastnemu dietatu kocik.

loginexistuje
22. feb 2020

sak nech mu napise nevh si nejaky kupia ked tvoj si odkupit nechceli

zuzu1986
22. feb 2020

no predsa v kočiku ktory si kupi 🙂sa može hambiť ona aj on