Chcem si urobiť vodičský, ale bojím sa

25. nov 2024

Zdravim chcela by som si spraviť vodičský ale bojím sa čo ak nebudem vedieť cesty a podobne? Auto by mi uľahčilo veľa veci ale ako ste sa naučili šoférovať a ovládať cesty a podobne ?

belllinka
25. nov 2024

Žeby v autoškole? 🙄

patka06
25. nov 2024

Základy by si mala ovládať aj ako chodec, cyklista ...ostatné sa naučíš v autoškole.
Ak sa s niekým vezieš v aute sleduj cestu, značky, križovatky.
Aj keď ideš pešo, môžeš si každú križovatku obzrieť z pohľadu vodičov
Tak sa pred autoškolou učila dcéra, pomohlo, počas jázd si už bola istejšia v riešení križovatiek.

lubina
25. nov 2024

Predsa podla GPS budes vediet cesty, uz to ma skoro kazde auto. A soferovat sa naucis v autoskole.

madeincssr
25. nov 2024

Ved to nie je hlbinne bezpristrojove potapanie 🙃. Ak mas vludneho priatela/partnera/kamarata, moze ta zaklady soferovania kdesi na odlahlom sukromnom priestrannom mieste naucit. Potom sa nebudes jazd v autoskole tolko obavat. Teoriu (testy) mas aj na webe a mozes dopredu popozerat, potrenovat.
A keby si aj vonkoncom bola extremny antitalent (takych je malicko) tiez sa preto svet nezruti. Nicoho sa neboj, dokazali to ini, zvladnes to aj ty.
A orientacia nz cestach (ci v mestach) pride casom, praxou a kedze na mobiloch mame vsetci GPS z mapy (uplne stacia google maps), tak aj my (s orientacnym nezmyslom) sme zachraneni!

juliet86
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
juliet86
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
patka06
25. nov 2024

vyššie spomínané testy nájdeš tu
https://www.minv.sk/?elektronicke-testy