Chcela by som si písať denník. Viacero denníkov na rôzne témy. Napríklad fitness, práca, vzťahy, nejaké pekné veci čím som si urobila radosť, čo mám v pláne si kúpiť, šatník, no hocičo. Chcem mať prehľad vo veciach a myšlienkach. Ale neviem to tak správne uchopiť. Páčia sa mi zošity, pekné, zapisniky. Diár pre mňa nebude asi cesta, lebo nie každý deň mám chut/potrebu si niečo zapísať. Avšak ten zapisnik nemám vždy pri sebe. Ideálny je na toto mobil lebo ten viem mat pri sebe stále a môžem si zapísať hneď co mi napadne, ale mam potrebu aj vo fyzickej forme mat. Ako to robíte vy? Píšete do mobilu alebo na papier? Stalo sa mi ze som si mobil zablokovala musela ho resetnut a o veľmi dôležité poznamky som prišla.
pre mňa je lepší pekný papierový zápisník tam si vieš strany rozdeliť ako budeš chcieť alebo aj nalepiť niečo a keď ho nebudeš mať pri sebe tak do mobilu poznámok/wordu a odtiaľ potom prepíšeš do denníka
@lindous ďakujem idem pozrieť 🙂
Ja nemam ani diar, zapisovat si do dennika mi pride ako sialene vela zabiteho casu
Pis si blog ked tak, na konci dna ked budes mat chut si nieco zapisat
A nejake rychle poznamky do poznamok v mobile
Aha teraz citam ze to chces mat vo fyzickej podobe.. no tak to uz najlepsie poradila lindous
Keby si ten denník písala tu na MK, ešte by ti to aj doplnili. 🙂
@loliki to by bolo teda veľmi zaujímavé 😂
Evidentne mas toho vela v hlave
Co tak si zaviest len jeden, vo viacerych sa pomotas
Obycajny zapisnik bez datumu
Odlis si to napr nejakymi farebnymi nalepkami
Alebo si kup jeden pekny obal napr filofax a pod, vies si tam dokupovat listy rozne zalozky atd
Paci sa mi pisanie do dennika. Aj by som to potrebovala,zapisovat si,lebo mne myslienky behaju stale kadetade,som nesustredena. Ale predstava,ze niekto cita moje denniky,to ma vzdy presvedci,ze ich nechcem pisat. Som hakliva na zadah do sukromia. Ja by som na zaciatok zvolila len jeden dennik a tam zapisovala vsetko. Postupne,ked si utriedis vsetko a ujasnis,rozhodnes sa,ci chces viacero dennikov alebo ti staci jeden
Bullet journal je na to naj, upravis si to ako potrebuješ a na co. Ja som používala a bolo to super. Teraz nemám kedy pri synovi, mám len klasický diar ale už sa opäť chystám. Kúpiš lacný za 5 eur v tedy zošit priamo na to, pero a fsrebne fixi na začiatok stačia a pravítko, keď chceš môžeš si tam dat obrázky maľovať, carbat. Ja som vždy v novej práci veľmi využívala, mala som prehľad, lebo aj keď je to to iste vždy trochu iné.
V lidli mali taky diar asi za 5 eur kde si môžeš napisat co chces ani datumy tam neboli len si pekne doplnas co chces bolo to zaujimave vcera som to pozerala. Aj nalepky v nom boli dokonca
Nerobím to síce, ja si nezapisujem skoro nič 😅 ale možno by ti vyhoval spôsob bullet journal, stránky v ňom si priprávíš také aké potrebuješ - kalendár, to do list, budget, náladu, civčenie atď atď atď... čo len potrebuješ... skús si o tom niečo pozrieť, ak nepoznáš, na YT nájdeš veľa inšpirácie 🙂