Ahojky potrebujem radu chcem vodnú korytnačku mám už suchozemsku mám si ju kúpiť?, Tak ktorú chcem ma 3 týždne takže by som ju naučila chovať inde takže akvárií nebude smrdiet
nerozumiem, preco chces vodnu korytnacku prevychovavat na suchozemsku? Kup si rovno suchozemsku.
Nič v zlom, ale zasmiala som sa až z toho. Ako chceš vodného živočícha "prevychovať" na suchozemca? Neber to v zlom, ale to sa nedá...
@robi678 Dúfam, že si tú suchozemskú neprevychovávala na vodnú a keď si zistila, že sa to nedá, tak si chceš pre zmenu kúpiť vodnú a tú prevychovať na suchozemskú..... popremýšľaj, prečo sa asi tak volá VODNÁ. A btw. aj tá vodná korytnačka potrebuje v akváriu nejakú plochu (kameň, konáre, ...) kam si môže pohodlne vyliezť a oddýchnuť si od vody, inak by sa uplávala k smrti.
@jaskolka Ved aj v jednom seriali pre decka nam vraveli, ze zivocichovia vysli z vody na sus.
Ja som mala vodne korytnacky ale max co mi bolo povedane ze sa moze vybrat aby si aj na susi pobehala, ale urcite ju neprevychovas...ked je raz vodna tak patri do vody 🤷♀️ mozno prave preto sa rozlisuju vodne a suchozemske 😉
@leuchtturm teraz si cely den vyspevujem: tato veta pravdiva je, zivot skryva rozne taje, rychlo daj sa k naaaam, pojdeme tou cestou laaaakavou, co vedie k zahadaaaam... 😀
@viestta kym evolucia prebiehala miliony rokov, tu sa chysta Experiment evolucie trvajucej par dni 😀