Chcem si externe dorobiť maturitu

dusanka88
14. dec 2016

Ahojte.Chcela by som sa spýtať..už dávno som školu skončila a nešla som na maturitu.Sla som po skole pracovať a škola má už nezaujímala.Lenze teraz teda už dávnejšie to aj ľutujem a už by bolo na čase si spraviť tu maturitu konecne😀Chodila som na strednú školu hotelových služieb a obchodu odboru predavač.Lenze naša trieda bola posledná a keď som nešla ďalej študovať už som si nevedela spraviť maturitu,pretože nás odbor zanikol.A preto sa pýtam ci sa mam ísť informovať priamo na školu ohľadom maturity,ktorú si chcem dorobiť ale externé keďže pracujem.Dakujem vopred za všetky odpovede!😁snad nabudúce pomôžem niektorej z vás Ja😀

delmondo
14. dec 2016

Jasne, bežne sa zvyknú otvárať takéto ročníky, poprípade ti dajú individuálny plán. Však za opytanie nič nedas

jeennyv
14. dec 2016

@dusanka88 je taketo studium v rodine par ludi chodilo, co este studovali za ery vyucnych listov, pozri net alebo chod rovno sa popytat do skol ,nasi mali skolu trikrat do mesiaca popri praci po-str a potom dalsi mesiac znova cca od 1bola skola cize na poobede bolo treba volno

slavkadud
15. dec 2016

Tiez viem ze niektori z nasej rodiny asi dvaja si takto dorabali a ono to zasa nie je az taky problem dorobit si maturitu kedze tam robis zo slovenciny a z jazyka a potom teda asi nejake prakticke predmety ale ked sa takto chodi tam sa uz asi neriesia tie prakticke to je nejake ine akmoska tak chodila v BA a je vyucena aranzerka a mali v triede rozne odbory nikto neriesil

zuzkakele
14. sep 2021

@slavkadud ahoj prosim ťa ako sa volala škola,dakujem

slavkadud
17. sep 2021

@zuzkakele joj no ti uz neviem povedat. To bolo uz dost rokov dozadu na to, aby som si to pamatala. Prepac.