Chcem si dať vytetovať psíka

13. aug 2022

chcela by som si dat vytetovat svojho psíka pre spomienku. už mám tetovanie 2, take maličké ale bojím sa že o napríklad 20 rokov mi to bude vadiť práve že mám tam psíka aj keď mi momentálne chyba veľmi. páčilo by sa mi to niekde na ruke alebo ramene. tak sa chcem spýtať ma tu niekto vytetované zvueratko ?😊

syslik81
13. aug 2022

daj si ho namalovat ako obraz... ak si este mlada budes mat xy zvierat veci ludi co stratis a budu ti chybat . nemozes mat vsetko na tele ..

hilda08
13. aug 2022

Ja mam psiu labku na počesť môjho prvého psa..mala som 18..idem si to dat pretetovat😁

zuzana9393
13. aug 2022

Niesom fanusik tetovani. Ak ma niekto jedno/dve male je to ok. Ak ma aj jedno vacsie stale mi to pride ok. Ale ked sa niekto pokresli, uplne nezmyselne to mi pride desne. Ten napad s obrazom je fajn 🙂

kamatopo
13. aug 2022

Ja osobne nie no moja kamarátka ma na rameni oboch rúk svojich psov a fakt paráda. No jedno ju vyšlo na 500€. Robil jej to naozaj profík a aj to tak vypadá

autor
13. aug 2022

@zuzana9393 práveže ja by som chcela niečo take mensie, menej do oci bijúce ako obraz. skôr siluetu jeho (nevyfarbenu) a nad tým ten krúžok čo majú anjeli😇

autor
13. aug 2022

@hilda08 práve toho sa bojím, mám 19 a a ze o neskôr to pretetujem, aj keď psík pre mna znamenal veľa

autor
13. aug 2022

@syslik81 nie nie namaľovať nie. bolo by to moc vidno a do oci bijúce 😅

hilda08
13. aug 2022

Ak chces len siluetu tak to nebude problem hocičím pretetovat

ika11123
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
13. aug 2022

@ika11123 podobne som videla už na internete. to mate asi stadial že?😌

ika11123
13. aug 2022

Podľa tohto mi to robila

lintu
13. aug 2022

Ak nie si si istá, nerobila by som to. Je x iných spôsobov, akosi môžeš psíka zvečniť. Trebárs tým namaľovaným obrazom, nejakým príveskom, háčkovanou či inou napodobeninou,... Treba len pohľadať, aké sú možnosti.

syslik81
13. aug 2022

namalovat obraz nie na telo som myslela

fadama
13. aug 2022

Ja uz roky chcem psa si vytetovat, ale mam strašné malý prach bolesti 🙄 takže nikdy sa mi to nesplní 🤣🤣

autor
13. aug 2022

@fadama a predstavu máš akú?😊nech sa mozem keď tak inšpirovať. ináč , držím palce nech sa raz odhodlaš. sú na tele miesta kde je tetovanie menej bolestivé, a taká silueta alebo mini labka je raz dva.

lauxx3
13. aug 2022

Ja mám takto svoju fenku.❤️ Je to jemne a ladí mi to k ostatným tetovaniam

fadama
13. aug 2022

Nepremyslala som nad tým co presne by som si dala. Ale predstava je pes na členku, ci uz tvár len alebo celý. Nejaký maličký. Muz vraví ze by mi urobili len bodku a už by som utekala odtiaľ 🤣🤣
Tak som si dala vyrobiť aspoň obal na telefón so psami 🤣🤣

miadi
13. aug 2022

Vies co nedavaj si ho hnet pockaj rok ci to tak budes citit Aj ked uz budes zvyknuta ze ho nemas.. Ja by som si nedala ale celkom pekne som nasla na nete .. ked Tak nieco uplne mini..

autor
13. aug 2022

@miadi jeeej tak tie sú priam krásne 😍😍 nieco take som si predstavovala

autor
13. aug 2022

@lauxx3 pripomína líšku, to je zlate 😊 pekný “styl” tetovania, take jemnucke, nič tam nekričí s tou farbou a ani tmavé to neni moc. moc krásne. to vám robili podľa fotky vašej fenky?😊

gianna
14. aug 2022

A čo takto si dať vyrobiť niečo takéto? https://www.gravirovane.sk/naramky/ocelovy-nara... rýchle, lacné, bezbolestné 😉

lauxx3
14. aug 2022

Áno, ona bola taký miesancek vyzerala ako líška😊 podľa fotky ale aj z pamäti sme dotvorili, taterka ju poznala tiež

fadama
14. aug 2022

@miadi wau, tie su nádherné a ten prvý úplne top 😍😍

hennyinnsbruck
14. aug 2022

Mam vela tetovani…ale osobne nemam rada na tele fotky psov,ludi…v tetku mam len Inicialy psov

Ale kedze mam rada watercolor styl viem si predstavit psa v tomto style.
Treba hlavne dobreho tetera/teterku
Ja idem v sept na dalsie tetko(stehno)moj sen sa splni udaje dcery v tomto style😊

cosmic_origin
14. aug 2022

Len nech to nie je príliš malé s tenkými čiarami, lebo to vybledne.