Chcem sa naučiť háčkovať

manittu
20. júl 2012

Ahojte baby, chcem Vas poprosit ci by ste mi nedali neaky navod alebo postup na hackovanie. Nikdy som to neskusala, ale chcela by som sa to naucit. Momentalne som doma na pn, som v 27tt. Velmi sa mi pacia hackovane ciapocky, deky, capacky...Neviem kde zacat. Dakujem za kazdý prispevok a dufam ze tu tato tema este nieje :D

nina142
20. júl 2012

@manittu ahoj chod na forum pletieme a hackujeme pre deticky tam ti baby poradia ako na to

manittu
autor
20. júl 2012

@mezike jee dakujem, popozeram, snad na niekoho natrafim, ked neviem ani ako sa to drzi 🙂

mezike
20. júl 2012

@manittu skus podla tohto, aj ja sa z toho ucim, ta pani to perfektne vysvetluje, ukazuje pekne pomalicky http://www.mimibazar.cz/navod.php?id=23,a

manittu
autor
20. júl 2012

@mezike dakujem pekne, toto som potrebovala pomalicky ukazat co je co 🙂

mezike
20. júl 2012

@manittu nemas za co, aj ja sa ucim podla nej. uz mam 3 ciapocky, jedny capacky a na stvrtej ciapocke sa akurat pracuje a tiez som pred tym ani hacik nevidela 😀

manittu
autor
20. júl 2012

@mezike este sa chcem opýtat kolko vlny potrebujem na jednu ciapocku? nasla som obchodikkde predavaju od 4ks a jedna ma 100g alebo od 8ks, co sa mi zda strasne vela ....

mezike
20. júl 2012

@manittu ja hackujem pre miminko a nepouzila som jedno cele 50 g klbko vlny Nela, zalezi aj od hrubky vlny aj od hacika, nabehni niekde na zaciatok do galanterky, tam ti poradia aj aku vlnu aj aký hacik, ale podla mna na zaciatok 4 ks rovnakej vlny 100g ovej je strasne vela. Ako teraz rozmyslam tak na tie prve 3 ciapky a jednu a pol 😀 😀 capacky som pouzila 3 klbka 50 g ove.

manittu
autor
20. júl 2012

@mezike aha, aj sa mi to klbko zdalo byt dake velke 😀 😀 😀 aspon som uz v obraze 😀