Chcem predávať veci cez internet. Potrebujem živnosť?

zmurkaz
29. dec 2011

Dobry den... Chcem sa spytat, ci by som si musela zalozit zivnost, ak by som chcela predat nejake veci - mnou vyrobene ... nic vo velkom. Ak niekto vie, ako to je s internetovym predajom nech poradi 🙂🙂. Dakujem

sara07
29. dec 2011

no ak chceš mat web stránku a shop tak ano treba živnsot...alebo potom len predávat po bazáraoch,,,na úrade práce je také oddelenie kde ti pomôžu čo a ako

terina25
29. dec 2011

pokiaľ ja viem,tak musíš mať ŽL.je jedno,či máš alebo nemáš web stránku alebo e-shop.ale jedná sa o zisk pre teba,tak by si mala mať.nepredávaš použité veci v bazári.choď sa radšej poradiť 😉

zabka88
29. dec 2011

ahoj, podla toho ako vo veľkom to chceš predávať, kedysi bolo tak , že do 10 000 SK ročne si nemusela ale radšej by som to predávala cez bazáriky... skús sa spýtať na porade.sk

tamichloe
29. dec 2011

ahoj,podla mna nemusiš,ked to nie je vo velkom.....zaregistruj sa na sashe.sk...tam je kopec bab čo predava svoje vyrobky 😉

janka2232
3. jún 2013

AHOJTE MATE NIEKTO SKUSENOST S PREDAJOM VECI CEZ FB?TREBA ZIVNOST ?

andrej1018
6. jan 2016

nepredávajte len na Slovensku.. Slovensko je malý trh, choďte aj do zahraničia.. napríklad cez eBay sa dá veľmi rýchlo a ľahko začať predávať...
ak by ste potrebovali poradiť, ozvite sa.. s predajom cez eBay mám skúsenosti, rád vám poradím. 🙂