Chcem podať sťažnosť na jednú predavajúcu a potrebujem presnú adresu na admina,aby mi poradil,čo s tým.A,kde presne mám hľadať.Ďakujem
Kontakty na adminov máš úplne na spodnej časti stránky. Len neviem, či to bude mať nejaký efekt. ja som tiež nedávno písala adminovi, chcela som sa sťažovať na jednu predávajúcu a odpoveď mi prišla asi po týždni v tomto znení : "Ahoj,
ak máš problém s obchodom v bazári, ako prvé si preštuduj tento článok: https://www.modrykonik.sk/fotoblog/martinjasen/...
Sú v ňom informácie, ako má obchodovanie v bazári vyzerať a čo robiť, ak sa niečo stane. Podľa toho treba poslať užívateľke správu, kde budem zahrnutý aj ja a podľa jej reakcie/nereakcie následne zakročím.
Pekný deň,
Asmira Team"
ahojte baby chcem podat stažnost na predavajucu s nikom pinkie 86 ktorej som po vzajomnej dohode s nou poslala na učet 8 eur a do dnešneho dna mi neprišli ani peniaze ani botasky pričom mi napisala spravu že peniažky dorazili zajtra posielam balik ano balika nikde dajte si na nu pozor
písala som adminovi a neprišla mi odpoveď.
mám problém s predávajúcou maria 2012, poslala mi tovar ktorý je úplne inej značky ako uviedla v inzeráte a odmieta vrátiť peniaze 😠
???????????????????????????
prečo nikto neodpovedá?
ahojte, ja mam problem s predavajucou - ivanka1980, už sa ťaha tretí týžden čo mi neprišiel tovar( chcela som od nej gumaký pre maleho za 4.90 , kt.som samozrejme už vopred zaplatila).. naiprv mi písala, že zabudla, že to v pondelok 13.4. 2015 pošle a do teraz nič. už mi ani neodpovie na spravy, tak vobec neviem čo mam robiť.. 😒
a už sa mi neco podobne stalo no tiež som to vôbec nevyriešila.. ani mi nik nenapisal!!
som zklamana z tejto stranky..
Baby kam mám napísať od jednej som kúpila tenisky skoro za 18€ doteraz mi neprišli a zmazala účet ako postupovať dakujem
hore klikni na obalku, tak ako ked posielas niekomu spravu..do okienka komu daj martinjasen, admin a opis svoj problem a pozri aj tu https://www.modrykonik.sk/fotoblog/martinjasen/... + si zmaz profilovku..mas ju stiahnutu, bud si daj svoju, alebo potom ziadnu.. takto ti ju admin zmaze..