Ak chcem podať balíček, alebo OLZ cez zásielkovňu, je to len formou aplikácie? Tam sa za stiahnutie koľko platí. Ak nepodávam často, nie som podnikateľ oplatí sa mi to?
@ollynka kde ti povedali? Kto su oni? Da sa to cez web alebocez appku, za stiahnutie appky sa neplati.
@pondelok01 v zásielkovni, tam mám prísť len s kódom, ...nemám ani adresu písať, oni to vytlačia. Potrebovala by som odkaz na web, kde sa možem zaregistrovať,...
@ollynka Stiahneš si appku do telefónu, tam vyklikáš komu a na ktorú Zásielkovňu chceš balík poslať, zaplatíš kartou sumu ("pošťovné") a balíček zanesieš do Zásielkovne, tam ti vytlačia štítok a potom už len cez appku sleduješ cestu balíčka k adresátovi. Za mňa skvelá služba, neporovnateľne lepšie ako stáť 20 minút v rade na pošte a aby som mohla obťažovať zdutú tetu (zdravím na Jurkovičovu do Nitry). Navyše mnoho prevádzok si teraz takto privyrába v čase korony - napríkald z bistra je Zásielkovňa (zdravím milého pána na Kmeťovej v Nitre).
@ollynka obavam sa, ze aktualne ako fyzicka osoba nie je mozne inak ako cez apku. Aj tu to pisu: https://client.packeta.com/sk/registration/choo....
Ale ako pise @jess11 ta apka je velmi jednoducha a intuitivna (ak teda mate nejaky smartfon). Pokial sa da, tiez vyuzivam na balicky co najviac zasielkovnu. (po vsetkych hrozach so SP :D )
@jess1511 až teraz som zistila, ze je lacnejšia a v okoli mame milion zasielkovni okolo ktorych denne chodim a netušila som o nich.Tiez v Zasielkovni robi zduta teta😄, ktora na moj pozdrav ani neodzdravi a ešte som ju mala hodnotit, no dala som 4 * nabuduce dam 2" teraz mi ma zas niečo dojsť😃
Ja som posielala bez aplikacie, nornalne som tam prisla, dala balik, dali mi potvrdenie a hotovo
@ollynka neviem, či to je iba výhradne formou aplikácie, ale ja som balíček podávala cez ňu. Aplikácia je zadarmo, platíš len za to, čo posielaš, teda poštovné. Oplatí sa, samozrejme. Výhodné je posielanie aj do zahraničia. Cez poštu je posielanie drahšie.