ajojte.... vie tu niekto poradiť najakú babenku, ktorá robí nechty veľmi pekne a je z BA 3. Ja nejak nemám štastie. Dakujem
ja ti k tomu poviem len nieco z vlastnej skusenosti je to asi tak kazda babena ktora to robi je s toho casom unudena a prestava ju to bavit preto to zacne flakat vzdy jedna nadava na tu predoslu a kazda je ta naj ja som si to teraz zacinam robit sama a celkom sa to da ...a mam pokoj
ja poznam jednu,na ktoru vobec nie su staznosti,je velmi precizna a ma minimum "odlomenych"...ale je z V. a ma dlhu cakacku, kedze je fakt dobra. 😉
ja mám kontakt na šikovnú, z centra BA.
ahlienka) nie je to pravda...ja mam jednu uz dhlo...kontakt ti ale nedam, lebo nove zakaznicky neberie. Ale je to spicka. Viem to usudit, lebo gelove nechty nosim uz 8 rokov bez prestavky. 😉
Ahoj ja som tiež mala dlho problém nájsť dobrú nechtárku, moja nechtárka odišla do zahraničia a ja som dlho striedala nechtárky, no des. Nová kolegiňa mi dala kontakt na babu čo robí pekné gélové nechty v Petržálke Nechtové štúdio Christio na Pečnianskej 5 a supéééééééééééééééééééééér.
Fakt veľmi pekná robota a nie je drahá len 18,- za dorábku, čo som vždy platila okolo 25,- euro. christio.sk
Pekný deň Sisa
ja mam svoju nechtarku uz viac ako rok...som s nou nadmieru spokojna....baby ak nie ste spokojne s tou svojou tak urcite chodte k evke....venuje sa tomu 8rokov...nechtiky od nej vyzeraju velmi prirodzene a vydrzia toho fakt vela 🙂 ....je velmi sikovna, rychla a aj ceny su super. je na feriencikovej v studiu miracle. pozrite si webstranku studiomiracle.sk
Ahojte žienky, rada by som Vás pozvala do našeho nechtového študia v Bratislave(Petržalka), kde bude o Vás postarané s vysokou profesionalitou.
http://www.allesandranails.sk/
Kontakt:
0944 285 019
ahojte.nemate nahodou skusenosti s kurzom v slimaku na halkovej v Ba?dakujem moooc 😉 😉
nejaku naozaj dobru nechtarku v Rači neviete poradit?
nic? 😒
@kakona Ahoj, ak máš záujem o služby nechtového dizajnu, môžeš si pozriet moju prácu na facebook stránke: Karynnails a ak sa ti bude páčit, môžeme si dohodnút termín. 😊
Potrebovala by som poradit nejake dobre farebne uv gely.Odkial objednavate?Dakujem
ja som kedysi chodievala dole v dunaji v centre, obchodny dom dunaj boli drahe 30 az 40 eur ale to v tej dobe velmi kvalitne a bola som uz aj inde, a nebolo dobre neviem ci to tam este je
ja... ale som z pk ak nevadi 😎 😎