Chcem dať psíka do útulku

12. feb 2021

Dobrý večer prosím chcem sa opýtať ak niekto chce dať psíka do útulku ako nato máte štím skúsenosti? Môj známi dostal od majiteľa bytu vyhadzov kvôli psíkovi a nemá ho kam dať

babovka2321
12. feb 2021

Vacsina utulkov psika nevezme, lebo su totalne preplnené, ak ho ma rad, nech mu radsej sam hlada normalny novy domov.

autor
12. feb 2021

@babovka2321 áno hľadá len sa ešte nik nenašiel keďže je vecsieho z rastu

veronikajancokova
12. feb 2021

Nech vyskúša napísať útulkom správu, oni mu už s tým pomôžu. Ja som tak pred rokom hľadala domov pre jedného psíka ktorého chceli utratiť (nechať som si ho nemohla lebo už dvoch mám na byte) a v priebehu týždňa mu rovno nasli novú rodinku.

thewitch
12. feb 2021

Čo je to za plemeno?

nikayla
12. feb 2021

My sme našli viacero psíkov, nikdy nám žiadneho nevzali. Všetkým sme našli nový domov.

karhu
12. feb 2021

utulky psov od rodin, ktore ho uz nechu neberu..to by nerobili nic ine..
skuste oslovit nejake OZ venujuce sa psom, napriklad - https://www.facebook.com/KastracnyProgram/, nemyslim si ze ho vezmu, maju toho velaaaaaaaaaa, ale mozno uverejnia vasu ziadost na svojom profile

autor
12. feb 2021

@thewitch je to bandog ma 11mesiacov

maximilie
12. feb 2021

Tvoj známy si mal najprv overiť, ci do prenajateho bytu moze psa! Teraz sa ho chce zbaviť ako nezelaneho tovaru??? Nech si najde iny podnájom, ...a možno pre dobro psíka dajte vsade inzeráty, ...
Ako si mohol zaobstarať psíka,,väčšie plemeno" do cudzieho bytu bez opytania?!?!
Teraz sa pekne o toho psíka postarajte, neze ho niekde vyhodiť na ulicu

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
teleskop
12. feb 2021

bandog si urcite najde domov, napiste utulkom nech ho inzeruju

meluela
12. feb 2021

To je krasny psik co pozeram .. dufam ze mu nedali kupirovat usi, lebo potom vyzeraju tak agresivne .. s normalnymi usami su rozkosni. Dufam ze sa podari najst noveho majitela.

deti95060810
12. feb 2021

také veľké plemeno a do bytu? sa nečudujem majiteľovi bytu že takého psiska tam nechce...

karhu
12. feb 2021

...ak je z kvalitnej chovnej stanice, tak ho vezmu naspät..ale asi nie je, ze?☹

dzina007
12. feb 2021

skuste napisat tuto...
maju utulok prave hlavne pre tieto plemena.... kamaratka tam dala bullteriera ked sa uz nedalo inak lebo ohrozoval maleho syna...

autor
12. feb 2021

@dzina007
@dzina007 ďakujem

sterea
12. feb 2021

dajte inzerát na bazos

autor
12. feb 2021

@karhu tak toa tiež napadlo neviem prečo ho tam nedajú asi nie je z chovnej stanice ale jte nádherný milí psík miluje aj iné zvieratá jemu bi bolo dobre pripanickovi ktorý bi sa mu vedel venovať

autor
12. feb 2021

@sterea dali sme no nechce ho dat len hocikomu co priviaze na reťaz ešte aj konzervy iní im noslil

karhu
12. feb 2021

na bazos by som ho nedavala, tam neskonci dobre..
je to pes ci fenka?

lenuska9999
13. feb 2021

Je to pes alebo fenka?

tramtada31
13. feb 2021

Napíšte miestnemu OZ, nech pomozu s inzerciou a adopcnou zmluvou, aby psik neskončil zle. Aj keď lahsie mi príde hľadať nový podnajom🤷🏻‍♀️

teleskop
13. feb 2021

Viete ho doviezť alebo v akom okrese sa nachádza te

autor
13. feb 2021

@teleskop píšem vám