Ahojte. Rada by som pomohla darovaním hlavne oblečenia a vecičiek pre deti slobodnej mamičke alebo rodine v núdzi najlepšie z nitrianskeho kraja - veci by sme doviezli. Mám dve dievčatá, 6 a skoro 3 roky. Chcem pomôcť niekomu, kto to naozaj potrebuje a ocení, mám totiž už niekoľko nedobrých skúseností s tým, ako darované veci končia a nie všetci, ktorí pýtajú pomoc, ju naozaj potrebujú a nezneužijú. Preto budem rada, ak veci odo mňa konečne naozaj pomôžu. Viem, že sú rodiny, ktoré naozaj takúto pomoc potrebujú, len neviem, ako sa k takej rodine dostať, preto to skúsim takto. Veci by som darovala opakovane. Darujem hlavne oblečenie pre dievčatá, topánky, občas aj hračky, knižky a podobne, prípadne čo by bolo ešte treba. Ak viete o niekom, kto by takúto pomoc potreboval, budem rada, ak napíšete.
ahojko neviem ci ti dieta chodi do skolky ci skoly... ale najjednoduchsiu cestu mas oslovit ucitelku a spytat sa ci tam nemaju niekoho kto by takuto pomoc uvital, slobodna mamicka, rozvadzajúca sa ci vdova, s viacerymi detmi a pod. podla mna sa urcite niekto najde a mas to najblizsie a budu ti najvdacnejsi - nemusis odovzdavat osobne ale cez ucitelku, vkladat do skrinky... a mat z toho dobry pocit ze si niekomu pomohla ak teda nepotrebujes chvalu a ovacie za posuvanie pouziteho oblecenia 😘
Krizove centrum Slniečko
Viem že v Nitre na Klokočine v pastoračnom centre pri kostole vedeli dať takýto kontakt, resp. oni vedeli takéto veci posunúť tam kam treba.
Ďakujem za vaše rady, skúsim aj tak. Na ludialudom som toho veľa nenašla, ale predtým som to len tak prebehla, skúsim si to ešte raz poprezerať a možno teda niekomu budem vedieť pomôcť materiálnou pomocou.
Pozri stranku ludia ludom 🙂