som rok po rozvodena posledny rok som s manzelom nezila spolocnej domacnosti, takze som sama dva roky a zacina mi to liezt na mozog.
chcem byt opat stastna lubena chcem toho az tak vela? hacik je v tom ze mam akysi respekt pred novym vztahom a dalsia vec a moj problem je ze ani neviem kde hladat partnera nakolko mam 31 na diskoteky uz nechodim stejne tam chodia len teenegeri a von tiez moc nechodim kedze nieje s kym :(
poradte co, ako, kde, kedy ?
@danielitka26 ahoj, skús tému Nový partner s dieťaťom, niekto sa chytí a popíšete si .. nepíšeš, či máš drobca, ale to nevadí, aj tak sa dá tam písať
.. ja som pred 30tkou, rozchod už dobolieva, na diskotéky to tiež nie, to hned ako muchy nabehnú doslova mladí žrebci, čo chcú len zárez so staršou .. jedine chodiť von, na výlety, niekedy aj sama ak sa dá, ja skúšam singl korčulovanie a dúfam, že ked si rozbijem zadok, tak sa nájde záchranca 😎
@jahodnicka internetova zoznamka je plna podvodnikov a chlipnikov nie muzov hladajucich realny vztah
@lili_mia lili deturence nemam mozno keby mam dieta tak to tak tazko neznasam ...ale som uplne sama ☹
@danielitka26 Já nevím, myslíš, že by se tam pár slušných nenašlo? Mám kamarádky, co měly štěstí a takto se seznámily..pravda, chce to řádně vybírat a je to běh na dlouhou trať 😉 . no, jak myslíš, byl to jen nápad
@danielitka26 kolegyňa mi to vysvetľovala ako jej to raz jeden kamarát .. chlap nesedí doma na zadku a nevypláka, že nemá babu .. teda okrem internetových maniakov .. ale ide von .. šport ako bycikel, korčule, futbal .. alebo do mesta, hoc aj na pivo a obzerá sa .. ak niečo zaujme, sleduje ju a potom osloví, ak zareaguje, tak sa spolu bavia, ak ho pošle preč, tak nič, aspoň skúsil a vie, že nemá zmysel o nej v noci snívať .. najlepšie je pohybovať sa okolo chlapských vecí .. napr. v obchode so športovými potrebami osloviť fešáka, že máš nejaký problém s korčuľami a či ti vie poradiť, a podľa reakcie vieš .. či iba odrapoce, alebo sa aj pozerá na teba, možno aj žmurká, proste ak vycítiš záujem, tak navrhnúť, či sa dá niekde stretnúť, že donesieš tie korčule, bycikel, tenisovú raketu a tam ti vysvetlí, čo s tým .. dalšie stretko by som už nechala na ňom, nech pozve, ak nie, tak je taký, čo je zvyknutý, že žena všetko spraví za neho
@sojovatycinka jado tej temy nepatrim nemam dieta
@jahodnicka ja som prestala chodiť na svoj starý nik a od rozchodu si založila nový .. no úchylačina .. fakt, že nemám chuť skúšať .. ja viem, dá sa tam nájsť dobrý a skvelý chlap .. ale po skúsenostiach s net stretkami riešim radšej postup ako píšem vyššie, bud žiadam o technickú pomoc, alebo schválne idem na korčule, aj ked mi to veľmi nejde a snád sa s niekým zrazím 😀
@lili_mia zlataaa 🙂 no mala by som sa zacat prechadzat kedze nekorculujem....ide vikend tak sa niekam vyberiem
@lili_mia Hm, tak to zase obdivuju já. Neměla bych na to, takhle někoho oslovit, bála bych se trapasu a odmítnutí. 😔
@jahodnicka ja som to urobila toľkokrát .. dotazníky, pomoc s nastupovaním do vlaku, busu, alebo nech ma proste pustia, aby som prešla, že hanbu už necítim .. fakt len potom myknem plecom a idem ďalej ..ale ak som s niekým pohádaná a chcem sa udobriť, tak som pokakaná, že až
@jahodnicka
@danielitka26 raz som spravila výpad, ked som videla, že číta knihu, ktorú som mala prečítanú .. som zdatná v literatúre, ale chlap čo ma v tomto tromfol .. no prestal ma zaujímať .. chlap, čo len číta a pohyb je max prechádzka, žiaden výlet, to nie je pre mňa .. takže aspoň som neľutovala, že som sa neozvala .. ja akosi neviem prežrať ten pocit, že som to vôbec neskúsila a je tam to .. čo ak .. ale ked vidím záujem, tak brzdím, nech dobýva, nech má pocit, že ma zbalil on
Chcem sa spytat, ty vidis stastie iba v tom mat chlapa???
@lili_mia No, a vyšlo ti to tedy někdy a byl z toho výpadu vztah 🙂 ?
@ibajeho no mozno som to blbo napisala ...s casti vidim stastie mat partnera mat oporu vediet ze ked dojdes domov nebudes tam sama...ale zase nemam ani take kamaratky v mojom veku ...co mam robit...ako sa zaradit
@jahodnicka nie kedže už počas neho som zistila, že som oslovila síce fajn chlapa, ale bud zadaný, alebo asi nepochopil moju narážku, že sa stretneme, ja to donesiem a poriešime, pretože som si presne nepamätala ako som mala rozostavené veci
ale ten posledný vzťah vyšiel z pokecu a ked som mala dojem, že sa mu začínam páčiť, tak som sa prestala snažiť a on akosi vyvinul akciu .. čo zvyčajne vtedy chlap zatrúbi na ústup .. tak neviem či je to univerzálne
Podľa mna hladáš šťastie nesprávne. bud šťastná zo seba, teš sa zo seba, zo svojich predností, rob radosť seebe! Prečo si zakladáš šťastie na inom človeku, na chlapovi? to nie je správny spôsob....
@danielitka26 poznam kopec pripadov, kedy sa dvaja zoznamlili prave na nete a funguje im to dodnes a skvele 🙂 napr. ja som sa s manzelom zoznamila tiez prostrednictvom netu /aj ked nie na zoznamke/. Sme spolu pomaly 6 rokov, je nam spolu vyborne.. ked tak premyslam, tak my by sme sa v realnom zivote asi ani nestretli, pretoze kazdy z nas bol niekde inde, mal ine zaujmy a pod... chcela som len povedat, ze netreba hned zatracovat tieto veci 😉
@danielitka26 niesi az taka stara, niesi urcite az taka skareda a nebud zufala.
Na zoznamkach su aj normalni chlapi, aj zufalci a podvodnici. Mysli pozitivne. Napis si co chces. Najdi nejakeho konicka, venuj sa niecomu, uc sa trebars jazyk.
Viem co je byt sama. Kamosky maju deticky, rodiny. Mam viac ako ty. Chodim do prace a domov, kde ma nik necaka. Su vikendy ked nazivo neprehovorim s nikym, jedine cez telefon.
Vzdy vyjde slnko, len tomu musis verit a nieco pre to aj spravit.
Drzim palce, aby to slnko vyslo aj u teba.
1) byt tebou zacnem chodit na nejaky kurz (jasne ze nie cisto pre zenske :D ), najlepsie na miesto kde je tych kurzov viac, mozno tam niekoho zaujimaveho stretnes a pocas prestavok alebo rovno pocas hodiny 🙂 sa rovno zoznamis.
2) dalsia vec - zacni chodit napr do posilovne, nemusis sa tam trapit s cinkami, staci na bicykli alebo crosstrenazeri, ide o to spoznat novych ludi. najlepsie niekam chodit pravidelne, do viac-menej tej istej partie. ak si ta niekto vyhliadne, lahko ta najde. a zase naopak. 🙂
3) alebo si kup psika 🙂 nebudes tak sama ale hlavne na prechadzke alebo ked si s nim zvyknes chodit zabehat (supr vetna skladba ja viem) - urcite niekoho stretnes, a pri hafanovi sa dobre zoznamuje, hned je o temu postarane... 😝
hlavne nesed doma! a pri nete na zoznamkach! mne je to strasne proti srsti. vies kolko casu mozes stravit namotavanim sa, a nakoniec co zistis...podla mna normalni chlapi su von - sportuju, venuju sa svojim konickom, idu s kamosmi von.
najdi si nieco co ta bude naozaj bavit, zajdi obcas do kina alebo na koncert, vobec nevadi ze sama. uvidis ako si to uzijes, a co vies, mozno tam niekoho osudoveho stretnes. hlavne sa nesnaz silou mocou niekoho cim skor najst, to z zenskej vyzaruje a chlapov odradza. uvolni sa, uzivaj zivot a laska si ta najde! drzim palce!
mozno si pri sporte alebo na kurze najdes nie chlapa, ale kamosky, a to tiez nie je na zahodenie nie? co ty vies akych maju bratov a kamosov...
dakujem hannah..
@danielitka26 podla mna to nie je na povel = teraz som sa rozhodla najst si partnera - tak ho najdem. Mozes si kolena zodrat aj tak ta ten PRAVY nestretne. V zivote to tak skratka chodi. Ty sa rozhodnes byt stastna a myslis si, ze najdes formulku, alebo sposob ako............................... - mozem ti z vlastnej skusenosti povedat, ze tak to nefunguje a keby si tu akekolvek rady hladala, nikto ti neporadi tak, aby si TY bola stastnou.
Z vlastnej skusenosti ti mozem povedat len tolko, ze stastie pride vo chvili, ked ho najmenej cakas, pripadne uz necakas nic pozitivne vo svojom zivote a zrazu TO pride.
Vela stastia 😉 🙂 - myslim to uprimne 😉
@nina55 dakujem za povzbudive slova
@danielitka26 ja som sa zoznamila s manzelom cez internet a uz som mala veru po 30-tke (32r.). ano, asi sme obaja mali stastie, kedze net je plny "divnych ludi" 😝 odporucam chodit na akcie, kde je moznost stretnut ludi tvojho veku, viem, lahko sa to pise.....ale skus kaviarne s priatelkou, alebo panske obchody (myslim napr. s oblecenim)-tam som ja stretla vela zaujimavych muzov, aj sportove podujatia su zaujimave, vacsinou su na nich muzi (nejaky tenis, voleybal-nieco s mensou halou nez je stadion futbalu, ci hokejova hala), aj kurzy varenia (teraz take "in") mozu byt zaujimave.....dolezite je ist medzi ludi. drzim palce, aby to stastie sadlo aj na teba, urcite niekde lieta a hlada prave teba!!! 🙂
A co takhle zkusit internetovou seznamku, hmmm? 😉