Charles Bukowski a jeho tvorba

y0l0
15. mar 2016

Čo hovoríte na tvorbu Bukowského? Ktorá kniha sa vám najviac páči a myslíte že sa životom tohto ochlastu a "děfkaře", inšpirovali tvorcovia seriálu Californication?

mawka
15. mar 2016

@y0l0 ochlasta a kurevnik po sebe aspon nieco zanechal a nebol jediny ochlasta a devkar 😉
zato nasi chlapi zanechaju vacsinou po chlaste a kurveni len problemy 😀

bukowski je fajn, rovnako boli fajn aj verlaine, baudelaire a spol. nadcasovi.
komu vadia autori utrhnuti z retaze, nech to necitaju.

inak, radsej si precitam bukowskeho nez znovu zopakovat citanie 50 shades 😉 😀

vroni
15. mar 2016

Ja ho az tak nemusim, ale mam uplne v pazi, ci bol ochlasta a defkar. Mimochodom, aj Goethe bol, a?

0silvia0
15. mar 2016

@y0l0 prečítala som od neho všetky vtedy dostupné knihy, ale to bolo v mojom pospubertálnom čase, resp. v ranej dospelosti a vtedy som ho žrala a veľmi sa mi páčili jeho knihy. Dnes som už niekde inde a dnes by mi jeho diela nedali veru nič, už mi tento žáner nič nehovorí...

amairim
15. mar 2016

@0silvia0 zdielam tvoj nazor, tiez som od neho precitala asi 5 knih. Vtedy som sa naramne bavila. Mame ich aj v kniznici, ale ze by som po nich opat siahla..... 🙂 to nehrozi.

y0l0
autor
15. mar 2016

@0silvia0 Ja si tiež myslím že mi nemá čo ponúknuť, takže neviem či si prečítať aspoň jednu, nech som V obraze, alebo sa na to vybrať. Dilema.

y0l0
autor
15. mar 2016

Vysrat (auto. Oprava)

0silvia0
15. mar 2016

@y0l0 veď vyskúšaj, či ťa osloví jeho drsňácky štýl písania, keď neprečítaš, nebudeš si môcť urobiť svoj vlastný obraz 😉

amairim
15. mar 2016

@y0l0 nerozumiem ti.Je to len kniha. Sa tvaris, ze kupujes byt na hypoteku. Ved, ak ti je vela tych par chechtakov za kupu, tak chod do knihkupectva, prelistuj si, zacitaj sa. A ak si ju kupis, nie je nic lahsie, ako knihu zatvorit a odlozit ju. Proste mam pocit, ze teba uz zaujala nejaka z jeho knih a tak mi unika dovod tejto diskusie a co vlastne chces zistit.

y0l0
autor
15. mar 2016

@amairim Dôvod tejto diskusie? Počkať, ono od počiatku internetu vlastne pri vytváraní fór ide o to, aby malo nejaký dôvod? Nič extra za tým nehľadaj, jednoducho som chcel poznať váš názor a to je všetko.
btw chcechtáky sú to najmenej čo pri kúpe knihy riešim.