Chápem a rozumiem, porozumenie a tolerancia na koníku

katkamatka7
4. jan 2021

Chápem a rozumiem, porozumenie a tolerancia nie sú len slová zo slovníka slovenského jazyka a pre niekoho dokonca zo slovníka cudzích pojmov. Na modrom koníku nie som dlho a som rozčarovaná niektorými komentármi. Bez ladu a skladu osočovanie, urážanie, rýpanie, až sem cítim nevrlosť a nepríjemne správanie. Za anonymitou možno vyjadriť akýkoľvek názor, keď toho druhého nevidím, neviem sa vcítiť do jeho kože. Je to privysoká méta, chcieť, aby sa na tomto MK viac používalo slová chápem, rozumiem. No je to aspoň moje prianie. Viac sa emocionálne vžiť do toho, kto tu našiel odvahu rozpísať svoj problém. Niektorým ženám tu by som priala viac rozumu ako hlúposti a to aj v živote, kde sa tvária inak, ako tu.

jaja20
4. jan 2021

@katkamatka7 👏 Súhlasím,aj mne sa zdá,že viaceré ženy iba útočia na autora,namiesto toho,aby poradili / odpovedali na položenú otázku...

katkamatka7
autor
4. jan 2021

Rýpačské povahy si tu kompenzujú svoju slabosť, nízku sebaúctu a tým aj úctu k druhým. Nie len na autora otázky, kde je nastolený problém, ale aj niekomu, kto v dobrom úmysle načrtne radu a možné riešenie. A celá téma potom stratí svoj význam a zmysel, lebo sa točí na ,,konverzácii" osočovania.

domak2
4. jan 2021

@katkamatka7 chapem, že ti protirecili v inej teme a rozumiem, že ťa to rozcarovalo, ale neviem prečo kvôli tomu zakladať ďalšiu tému 😅

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bmuller
4. jan 2021

@katkamatka7 mas uplnu pravdu... ale ak chodis na nejake ine socialne siete ci diskusie, nieco podobne si si urcite vsimla aj tam. Zial, tento internetovy pocit bezpecia a frajeriny mnohym rozvazuje jazyky a clovek sa nestiha cudovat... Vies, tazko niekoho prerobis si prehovoris niekomu do anonymneho svedomia... Kazdy dava obraz o sebe, a ked si to niekto nevie uvedomit... 🙄

1sally12
4. jan 2021

Raz som niečo hľadala cez google, vyhodil mi link tu na mk-diskusia myslím z roku 2009 - normálne rady k téme, žiadne rýpanie, ani jeden vyrývačný komentár 😮 dosť sa to tu zmenilo...k horšiemu.

katkamatka7
autor
4. jan 2021

Ako sa raz niekto niekde vyjadril: nehádaj sa s hlupákom, lebo Ťa stiahne na svoju úroveň a porazí Ťa svojimi skúsenosťami.

jaja20
5. jan 2021

@katkamatka7 Ja sa riadim aj heslom "Múdrejší ustúpi,hlupejsi zostáva".