mna z toho "timu" v bazare MK asi uz j....!oznacim tovar ako pouzity kedze bol oskusany a oni mi to hodia do noveho!!!!!!!akym pravom?
presne tak, nenosila si ho, takže je v podstate nové :D
Oni to zvyknú prehadzovať, nie len tebe neboj sa 🙂
Ved aj v obchode skusis a je stale novy 😂😂😂😂 a predavat body z lidla za 6 eur, ked stali 3,99, to uz je iny level 😊
@zooeynka
@henriettak Niekde v pravidlach je myslim presne zadefinovane ake podmienky musi tovar splnat aby sa povazoval za novy. Bolo tam, ze je original zabaleny a pod.
Jedna predavala epilator - ze len odskusany - a mala to zaradene ako novy, tak pardon, ale to by som jasne dala ako pouzity...
@marion09 a teraz ti to akože nejak vadí, alebo čo?
@henriettak ludia sa ma vypytuju ci je ta drogerka total neporusena ked je medzi novymi a pritom je odskusana....a potom ja vyzeram za blbca
@marion09 prvykrat na nieco taketo reagujem. Ale cumim co dokaze niekto predavat. To naozaj pouzite silonky a este za 4€? Topanky na donosenie za 9€? Dalej ani nejdem pisat, lebo naozaj nechapem ako niekto toto dokaze.
@veronikastrickova nemaj obavy, za take ceny to bude dlllho predavat....
@veronikastrickova ked moze niekto predavat nosene nohavicky tak preco by som ja nemohla raz pouzite silonky?a tie topanky su tri pary moja zlata.
@veronikastrickova no podla strihov yo aj dlho predava
@zooeynka
@zooeynka ja som v tomto fakt divná neskladujem handry, vždy sa snažím všetkého vyradeného čo najskôr zbaviť aj za cenu darovaného. Ale niektoré tu dávajú také veci, že už sa mi naozaj rozum pozastavuje a to ja sa pomaly hanbím darovať vyblednuté handry na dvor pre deti.
@veronikastrickova nie si divna ale mozno len prachata
@veronikastrickova presne viem co myslis, cloveku sa az rozum zastavuje co su zeny schopne predavat, uplne handry co su zrele do kosa a nie ze "na donosenie za 8€"...teraz neriesim konkretne autorku, ale ked som hladala oblecko v bazari pre dieta....strasne tragedie su zeny schopne predavat....
@marion09 dobre som sa zasmiala teraz. Lebo ak som ja pracháčka, tak ty si určite milionárka. Že predáš použité silonky za polovicu, šaty ktoré už do módy neprídu za cenu čo teraz kúpi pomaly o polovicu lacnejšie, nové a hlavne krajšie z teba pracháčku neurobia. A 3 topánky na donosenie za 9 €, podprsenky na dojčenie POUŽITÉ za ceny čo som ja kúpila tie isté a nové, tak ako nehnevaj sa. A ešte sa ideš sťažovať.
@zooeynka je tu toho kopec, ja som fakt blbá ale už aj vypratím vec pre mňa stráca hodnotu, aj keby som to neobliekla. Nemám to kde skladovať, tak som rada, že sa všetkého zbavím aj za málo až kúpim niečo čo potrebujem.
@marion09 ved iba oskusany je prakticky novy,nie?