Prvýkrát v živote, si chcem kúpiť drahšie kvalitnejšie okuliare (slnečné) hoci ani nechcem vedieť, ako dlho mi pri mojej šikovnosti vydržia, ale chcem ich 😂 dá sa zo stránky chanel normálne objednať na Slovensko? Pripadne vrátiť, ak nebudu sedieť? Zľavy asi nemajú čo? 😅😅😅
Prečo si radšej nepozrieš nejaké normálne v optike?
@vlasta1818 a Chanel sú akože nenormálne?
@somtunovaa myslela som to, že akože normálňe v optike 😀 Nie normálne okuliare 😀 Neviem ako inak to mám napísať aby sme sa pochopili 😀
1, sú drahšie a sú aj kvalitné, ale zas ta kvalita nie je taká, že by zodpovedala cene... Je mnoho okuliarov, ktoré podľa mňa vyzerajú dizajnovo lepšie s lepšími parametrami, burberry napr. Alebo zo športových oakley... Ale ako sa hovori, keď v živote niečo chceš tak si to kúp, tak ak sa ti páčia chanel určite si ich kup!!
2, Chanel zľavy nemáva 😒
@vlasta1818 sú aj ludia ktorým je jedno cena, kvalita ale ide im hlavne o značku 🙂
Nedaju sa kúpiť online . Bud vybehni do Viedne priamo do chanelu alebo na ig máš kopec luxbazarov/ personalshopperov
neskúšala si si pozerať nejaké iné slovenské predajne, ktoré predávajú okuliare? môže byť, že budú mať aj tieto tvoje v ponuke.
@vlasta1818 V optike ma nič nezaujalo. A už keď za to dám toľko peňazí, chcem poriadne 🙈
@alfged nie? ☹️
@domiklik už ich mám v hlave a jednoducho sa mi asi aj preto iné nepáčia 🤷🏽♀️🙈 vôbec zľavy? Škoda no 🙈
@nicoli02 v ponuke ich nikto nemá bohužiaľ, pozerala som
@kikaaa444 vieden je ďaleko dosť. Alebo spravim vyletik? 🙊😂
Na ig myluxbazar oni ti aj zozenu aké chces.a 100% originál je ich viac bazárov ale s týmto mám skusenosti
Ja mám jedny chanel okuliare na predaj ak by si chcela 😀 original s účtom kupene priamo v butiku . Ak chceš pošli správu a fotku ake zhanas
Chanel zlavy určite nema 😀 Skúste na insta sledovať myluxbaxar, luxbrands_wanyfer alebo ine podivne profily. Tam mozno nájdete okuliare za lepší peniaz, ked ich bude niekto predávať uz používané alebo Vám ich tieto profesionálne zenske kt nakupujú luxusný tovar niekde žoženú.
Ešte koment k tomu, že Viedeň je ďaleko. Mám známu, ktorá z východu chodieva na výlety do Viedne, ak chce napríklad niečo z Louis Vuittona či iných značiek, ktoré v BA nie sú. Ak sú peniaze na takéto značky, tak nič nie je ďaleko. 😉
Baby mýlite sa , chanel zľavy máva topánky a doplnky z predošlej kolekcie. Ale nikdy nie kabelky . Jedine tie do zľavy nedávajú
Asi by som sa bala, ze by som ich bud niekde stratila alebo ze by mi ich niekto ukradol 🙂
@nikha2809 ja nechcem bazar. Chcem si to sama zaobstarať
@ivkazba tu nejde o peniaze. Tu ide o to, že teraz nemám čas ísť tam 😂😂😂
@kikaaa444 teda na okuliare by mohli mat nie? 😱
Myluxbazar ti zoženie novú originál vec, s blokom, nie bazárovú. Ale okej, keď si to chceš zaobstarať sama, tak treba ísť do predajne Chanel. Ak nemáš čas, pôjdeš keď ten čas bude. Všetko je o prioritách.
Ja som mala Chanel z optiky na sk
Ono sa to volá síce bazár ale robia aj personalshoping veď ich kukni na ig Viki je fakt skvelá zoženie aj nezohnatelne.
@myluxbazar síce znie ako bazár ale robia personal shopping luxusných značiek alebo im pošleš požiadavku a zoženú, ak je to tak ako píšeš že nemáš čas.
Ja ich poznám. Ale nechcem to riešiť cez nich…
Neposielajú na SK