Dobrý deň, náš chameleón ktoreho mame cca 5mesiacov ma uz asi mesiac a pol zavrete oci , skusali sme mu na to davat aj kvapky, aj krem na liecbu oci a pomohly iba trosku ze ich nema zalepene ale iba mierne otvorene fakt iba mierne a ma ich vpadnute dovnutra, prosim stretol sa s tym niekto a ako ste to riesili?
Nieje to problem s ocami, chodte k veterinarovi. Oci su len dosledok celkoveho ochorenia, slabosti, u plazov velmi casto zle chovatelske podmienky - prostredie, alebo chybajuce vitaminy. Zbytocne mu kvapkate do oci... Nech ho pozrie doktor.
To je dôsledok zlých podmienok chovu. Možno ešte veterinár by mohol pomôcť, či už nie je neskoro.
@luci527 kvapky a krem ste mu naordinovali na zaklade coho? Sami ste mu to naordinovali?
@luci527 nechápem, prečo si niekto kúpi hocijaké zviera a nestará sa oň ako má, očividne už mesiac aj niečo nechávate to zviera sa trápiť, katastrofa, prečo nejdete k veterinárovi a miesto toho vypisujete sem? Kúpili ste si ŽIVÉHO tvora a tým ste sa zaviazali, že sa oňho budete starať…
@luci527 asi už končí, zaspí načisto
Musíte ísť s ním veterinarovi, čím skôr. Dufam, ze tie kvapky ste mali odsúhlasené veterinárom...ja by som si nikdy nedovolila skúšať lieky bez toho aby som to nemala odkonzultovane s odborníkom. 😲. A hlavne vy ste mali byť s ním u veterinára uz hneď prvé dni čo ste to videli.
@luci527 ma dost vlhka v terariu? Skuste veterinara