Chameleón má zavreté oči

luci527
5. feb 2023

Dobrý deň, náš chameleón ktoreho mame cca 5mesiacov ma uz asi mesiac a pol zavrete oci , skusali sme mu na to davat aj kvapky, aj krem na liecbu oci a pomohly iba trosku ze ich nema zalepene ale iba mierne otvorene fakt iba mierne a ma ich vpadnute dovnutra, prosim stretol sa s tym niekto a ako ste to riesili?

erickatt
5. feb 2023

@luci527 ma dost vlhka v terariu? Skuste veterinara

sissy27
5. feb 2023

@luci527 ja neviem, živý tvor má 6 týždňov očividne problém a miesto návštevy veterinára alebo aspoň telefonickej / online konzultácie s ním, budeš na ňom robiť pokusy a nakoniec napíšeš na mk 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
Zajtra s ním choď k veterinárovi.

colsami
5. feb 2023

Nieje to problem s ocami, chodte k veterinarovi. Oci su len dosledok celkoveho ochorenia, slabosti, u plazov velmi casto zle chovatelske podmienky - prostredie, alebo chybajuce vitaminy. Zbytocne mu kvapkate do oci... Nech ho pozrie doktor.

mija199
5. feb 2023

To je dôsledok zlých podmienok chovu. Možno ešte veterinár by mohol pomôcť, či už nie je neskoro.

mistymay33
5. feb 2023

@luci527 kvapky a krem ste mu naordinovali na zaklade coho? Sami ste mu to naordinovali?

zelenakobyla123
6. feb 2023

@luci527 nechápem, prečo si niekto kúpi hocijaké zviera a nestará sa oň ako má, očividne už mesiac aj niečo nechávate to zviera sa trápiť, katastrofa, prečo nejdete k veterinárovi a miesto toho vypisujete sem? Kúpili ste si ŽIVÉHO tvora a tým ste sa zaviazali, že sa oňho budete starať…

daniela2202
6. feb 2023

@luci527 asi už končí, zaspí načisto

tara42
6. feb 2023

Musíte ísť s ním veterinarovi, čím skôr. Dufam, ze tie kvapky ste mali odsúhlasené veterinárom...ja by som si nikdy nedovolila skúšať lieky bez toho aby som to nemala odkonzultovane s odborníkom. 😲. A hlavne vy ste mali byť s ním u veterinára uz hneď prvé dni čo ste to videli.