Caute, neviem ci tu je niekto, kto chodil na Pokec okolo 2008. Ja som moj ucet zrusila asi v 2010, ale predtym som sa stretla s jednym chalanom a dnes som si na neho spomenula. Neviete niekto nieco o nom? Tusim mal nick Wolfighter a jeho kamos bol asi UltimoS. Su este na Pokeci?
prihlás sa na pokec a pátraj ...buď tam stále bude ako zúfalec , alebo je ženáč s nejakou reálnou ženou 😉Alebo je to ženáč / zúfalec so starým nickom
@atasina 😂😂😂😂 akože ja viem, že náhoda je blbec a aj ti to doprajem, ak je to pre teba také dôležité, ale prepáč, je to strašne smiešne. Na pokeci bolo x užívateľov a ja úprimne ani poriadne neviem, s kým som sa v roku 2008 bavila v realite, nie ešte na pokeci. Veď si založ nový účet a skús ho nájsť, či tam ešte je.
ja si pamätám svoje nicky, aj heslá, ale už ich museli zrušiť, lebo sa už nedalo prihlásiť 😀 ja som to tam mala rada - taká odreagovačka... kedysi. Tak 20 rokov dozadu 😀 Ale neviem, či by som teraz mala odvahu sa tam prihlásiť... Keď tu čítam samé nemilé veci
@spadnutaslivka nie je to take hrozne, len musis filtrovať uchylov a pod. Ja som v kontakte s kamaratmi spred x rokov a stale tam mam funkcny mail.
Toto si vies inak pozriet aj cez google, aj ked ich cely profil by ti ukazalo az po prihlaseni.
pokecove ucty sa po neaktivite tusim 1 rok mazu. kamosovi tak hackli facebook lebo mal pristupovy mail na pokecovy mail, heslo mu uniklo a "hackeri" mu zmenili heslo na ine no a nevedel sa uz prihlasit pretoze, reset hesla mu posielalo na pokecovy mail ktory neexistoval.
"... A potom som bola trochu dlhsie na slnku " 😂 😂
Wolf a ultimo sice uz z tychto prezyvok pravdepodobne vyrastli, ale niekedy sa ludia registruju na viacerych strankach pod rovnakymi prezyvkami.
@atasina panecku pokec... tak to bol ošiaľ niekedy 😁. Nebol FB ani iné sociálne siete keď som tam chodila. Mam pocit ze to bolo tak pred miliónom rokov 😁. Neviem ani aký nic som nala ja a nie že ešte pamätať si niekoho... držím palce v pátraní 😉