Minulý týždeň som predala dievčenský kompletík, kupujúca zaplatila, ja som v pon. poslala doporučene, ona prevzala. Dnes mi napísala, že chce vrátiť lebo im veľkosťne nesadlo. Ako postupovať? Mám ďalšiu záujemkynu ktorá by setík brala. Vracia sa celá uhradená suma, či iba cena setu? Ešte s mi nič také nestalo.
@reanda veľkosť som uviedla ako na šťítku, rozmery som uvedené nemala, druhá mamička reagovala na inzerát na fcb, je od nás z mesta
Toto nie je predajňa oblečenia ale bazár nič jej nemusiš vziať nazad.TY máš peniaze ONA tovar.
Nie si povinna to brat naspat, porad jej , nech to posunie dalej.
na rozmery sa mohla spytat.. ale ako chces, ked sa ti to chce brat spat.. ale postovne by som isto nevracala.. preto pisem, ze daj jej kontakt na tu pani, nech jej to preda, takto zbytocne sa to bude posielat hore dole a platit posta
Ja by som nic naspat nebrala - je to bazar a nie eshop, kupujuci musi znasat riziko, ze to nebude uplne tip top
Tiez by som to nevzala naspat, to ze si nevypytala rozmery je jej chyba. Spytaj sa tej mamicky, ci mozes jej kontakt posunut tejto, kt. si to poslala a ked hej, tak nech si to poriesia.. 🙂
Žienky ďakujem, ja som strašne panikariaci typ, už som sľúbila že zoberiem späť
Ak si slubila, v ziadnom pripade jej nepreplat postovne! Postovne spat si musi hradit sama, aj postovne k nej. Pozor, su tu rozne podvnodnicky. Peniaze jej posli az ked to dojde k TEbe.
@adri266 ďakujem, toto ma ani nenapadlo
Daj jej rovno kontakt na druhu zaujemkynu, a nech si to vybavia medzi sebou
A čo si myslí, že nakupovala v tescu a môže to prísť vrátiť späť? 🤦 Hlúposť volaktorych ľudí je nekonečná. To je riziko toho, že nakupujem cez bazár a lacnejšie. Nie je dobré, tak to posúvam ďalej, ani ma nenapadne pýtať späť peniaze od predávajúceho. Je to jej vec, nie si povinná jej nič vracať ani sa tým vôbec zaoberať. Nech si to dá do svojho bazáriku a predá to. Ty máš akože teraz vracať ešte aj poštovné dvakrát nie? A trepať sa znova na poštu preto ... No to určite!
daj jej kontakt na tu zaujemkynu a nech si to vybavia.. inak by som tovar naspat nebrala, predpokladam, ze velkost si mala uvedenu spravne