Doma zistila že sa prehrieva ma displeji sa robia čiary.
Predávajúci nekomunikuje.
Kúpi sme na bazári.
Prišla som o peniaze alebo je možné podať trestné oznámenie ?
Ako si za ten telefon zaplatila?
Môžeš dať oznámenie, ale asi musia preukázať, že ten nedostatok už bol prítomný v čase kupy
@rozalia2 iPhone ano
...na bazari iPhone pred vianocami za 550€ 🙈 sak to priamo krici pruserom.
Obavam sa, ze tu si nepomozes, nakolko sa predavajuci moze ohradit, ze mobilny telefon v case predaja taku vadu nemal a sposobila si si ju sama… Ale nie som pravnicka, mozno skus FB stranku „Spytaj sa pravnika”, tam sa snad najde niekto erudovanejsi, skusenejsi.
Preco si to nekupila cez Swappie ale cez nejakeho niemanda? No uz nic teraz, uz len oci pre plac. On ti povie,ze to tak nebolo a predal ti ho v poriadku. Ako mu to dokazes?
Máš poučenie za 500 eur. Nič s tým nespravíš, nemáš ako dokázať, že nefunguje od začiatku.
Dig a predstavte si čo sa stalo mne. Ja nechápem ako to vedia tí podvodníci spraviť ale kúpil som 2x telefón od dvoch rôznych ľudí. Keď sme sa stretli na parkovisku tak ich zapol, ja som vyskúšal a fungovali. Ešte deň dva fungovali a presne po dvoch dňoch sa pokazili. Jednému odchádzal postupne dotyk a druhý prestal čítať simkartu. Ako vedia tak presne nastaviť elektroniku že aby vtedy keď to predvedú funguje a potom sa vám to doma pokazí?
Z bazaru za 550€? 🤦🤦🤦