Ahojte. Stahujem sa do mensieho musim vypratat dom. No mam vela oblecenia po dietati, hracky, rozne veci. Zostala som sama. Zide sa kazde euro je mi to tak luto vyhodit.. kde by som sa vedela toho zbavit za minimalnu sumu alebo niekam darovat?
Hlavne nech to nezaberie vela casu.
@martul bazos som neskusila. Skusim dakujem. Na fb mam.. a nic.
Tu do skupín dražby od 1€,predaj za 1,2,3,5€.ja to všetko hádžem tam lebo tam sa toho najskôr zbavím
@lenvam aj ja pouzivam drazby. No teraz je vsetko pozastavene na vianoce. Cez pracu mam menej casu :( ale skusim aj to
Marketplace mne sa super predáva aj tam. Aj na facebookových skupinách. Tam sú rôzne podelene skupiny. Trebárs nábytok tak máš skupinu čisto iba nábytok nič iné. Potom detské veci tak tam môžeš popredať len detské veci. Máš tam po novom aj rozdelenie nakúpi detské veci chlapčenské a dievčenské osobitne .Skús tam. Potom aj kočíky tam čisto len kočíky. Hračky tam len hračky a tak. Aj retro skupina tam sa mi dobre predáva.
Este je moznost, ak na to mas cas, mozes spravit nieco ako "garazovy" predaj. je to podla mna rychlejsie... hod si inzerat na FB, dedinsky facebook, mestrsky ak ste pri nejakom meste poblis... ze napr. sobota vypredaj, kvoli stahovaniu, od -do.. zavolaj si niekoho z rodiny na pomoc a ides. V rodine takto znamy vypredali polovicu domu (aj zariadenie, vsetko), lebo tiez isli z velkeho po dlhych rokoch do bytu.
Bazoš, alebo to daj na svoj fb.