Cez aku zoznamku ste sa v poslednej dobe - 2 roky zoznamili? Aku zoznamku povazujete za najlepsiu vo veku 30-40rokov?
Nikdy by som sa ani len nezaregistrovala na žiadnej…
Je to úbohé a ponižujúce prihlásiť sa na takéto zoznamky - tí ľudia sú zúfalí…
Môjnázor…
Na badoo ale tam sú väčšinou tak 20 - 25
Pre starších možno partner na úrovni
Ano tiez aj od kamosiek pocuvam ze badoo maju vacsinou. Takze neviem 🙂 Vyskusaj.
ja som na badoo vydrzala ani nie tyzden .. neskutone co tam bolo .. lajkovanie fotiek ako na neakom bazare ... ale ironiou je ze mojhopriatela som nasla na pokeci .. ale nebola som tam na zoznamke kedze tammam email chodim tam kvoly nemu .. ludom moc neodpisujem .. ale on ma zaujal a skusila som ...
My sme sa už teraz s manželom, zoznámili cez pokec . Nebola to láska na prvý pohľad, boli sme veľmi rozdielny ,ale tak nejak sme sa stále vedeli doplniť ,že sme spolu už 10 rokov 😀 a stále nám to klape ,možno preto,že sme tak rozdielne povahy (on kludas a ja ta akčná ) .. v ešte deň keď mi napísal ,sme išli von ,štýlom ideš von ? A ja že a čo šak aj tak sa nudím 😂😂 a vypálilo to do manželstva a ročného synčeka ❤️❤️ milujem ich najviac na svete
@nikoletta1712 ale na tvoj názor sa autorka nepýtala, všimla si si? 😀
Posledné dva roky boli možnosti zoznámiť sa niekde zoči-voči veľmi obmedzené (tiež neviem, či si si všimla 😀 ), takže tak ako sa do online sveta presunula práca, šport, nakupovanie, posedenie v reštaurácii sa zmenilo na donášku, dokonca aj vyšetrenia u lekára prebiehajú telefonicky/online a mnohé ďalšie inokedy bežné aktivity, tak sa presunuli aj možnosti zoznamovania.
@sissy27 áno, všimla som si😁, ale aj tak som musela reagovať…😉
my sme sa cez pokec. je tam vela ludi. pisala som si s niekolkymi slusnymi chalanmi, ale boli prilis hanblivi na prve stretnutie. s nejakym som sa aj stretla. a potom som sa tam zakecala s muzom a zostali sme spolu 🙂
mne sa cely profil zoznamiek nejak nepozdava, kedze co tak pocuvam, normalneho cloveka je tam proste velmi tazko najst. no zas nevravim, ze sa nemoze podarit
Pokec 💙 Už sme spolu rok aj 9 mesiacov.❤️❤️❤️
Bývaleho som tiež spoznala na pokeci, ale s tým to bolo peklo, tak som veľmi rada, že sa mi po 4 mesiacoch podarilo sa s ním rozísť...
Z mojej skúsenosti - na každej zoznamke sú debili, ako aj fajn chlapi ( to platí aj o ženách ), to znamená, že skús Tinder, Badoo, Pokec, možno aj IG v dnešnej dobe fičí ( to som počula od ségry, ale tá má 20 ). Badoo za mňa bolo hrozné, Tinder pre mladých okej, po 30 už je to také, že treba dávať pozor, ale to vždy, čiže nemať prehnané očakávania od inetrnetovej zoznamky, ale šancu tomu pokojne daj.
Na pokeci
Nikdy som online zoznamku nepoužil, ale čo počúvam, tak za ostatné desaťročie sa veľmi zopsuli, a je to tým, že dnes už má prístup k Internetu (píšem s veľkým začiatočným písmenom, aby som ukázal, že som starý pardál) každý blbec a potom tá skladba používateľov tak vyzerá.
Niekedy v 2000-2005 (pred cca. 2000 už úplne, to bola len partička intelektuálov) už sama prítomnosť človeka v online priestore znamenala, že musí mať viacero dobrých vlastností 🙂
@nikoletta1712 vôbec som sa necítila úboho ani ponižujúco, ale ty si sa asi v takej situácii neocitla, tak prečo také hodnotenie, ja som sa zoznámila s mojím manželom a sme spolu 12 rokov, nikdy by sme sa za normálnych okolností nestretli...
Tinder, som s frajerom skoro 2 roky už,ale musíš byť trpezliva,mňa to stalo pár zážitkov 😀ľudia sú tam rôzni,ale treba skúšať a nenechať sa odradiť debilmi, našťastie ja som dosť tvrdohlavá a keď vieš čo chcies,neuspojit sa kým to nenájdeš,dá sa tam určite nájsť niekto aj schopný🍀
Zoznamko.sk😉
Tinder.
@ria13479 Prečo také hodnotenie??- Myslím si, že na zoznamke sa registrujú ľudia, ktorí zúfalo niekoho hľadajú/potrebujú a nevedia byť sami…
Tebe prajem veľa lásky❤️
@nikoletta1712 blbosť,ja som bola sama rok po dlhom vzťahu oddýchla som si, ujasnila čo chcem a išla tam, nemá to nič spoločné so zúfalstvom.
Badoo, mame aj spolocnu znamu, no oficialne to bolo Badoo… ja nie som typ na zoznamky, bola som tam prihlasena/registrovana 3x, prve dva razy som to po tyzdni vzdala, treti krat som bola tiez cca po tyzdni v stave ze rusim a koncim, a v tom mi napisal sucasny priatel - chvilku sme si tam pisali, z mojej strany len s nim s nikym inym, potom sme presli na WhatsApp a ucty obaja zrusili (sme spolu 4 roky)
Aj ked sama som bola skepticka a hlavne som si od toho nic neslubovala, lebo zoznamky to fakt nebol moc moj styl, presvedcila som sa ze sa tam da najst aj normalny chlap, nie len sexuchtivi machovia…
verimzesi.sk 😉 sme spolu zatiaľ pol roka
@nikoletta1712 vieš koľkých ľudí si práve označila, že sú zúfalí? A vôbec nemáš pravdu? Občas treba aj porozmýšľať, čo ideš napísať 🤦♀️
@nikoletta1712 zbytočne urážaš ženy. Ak sa Ti v láske darí, buď rada a nezhadzuj druhých ľudí, nevieš o ich životoch a dôvodoch prečo sú sami vôbec nič. A neobjavila si Ameriku, ano...na zoznamku chodia ludia, ktorí sa chcú zoznámit s niekym (z milion dôvodov).
My sme sa zoznámili cez pokec, ale ešte v roku 2009. 😁Sme spolu doteraz. 🥰
@dada2610 veľmi dobre som rozmýšľala, čo idem napísať…Vyjadrila som názor, nikoho som nechcela uraziť…
My sme sa s manželom zoznámili cez Badoo pred 7 rokmi. Kamoška zas s manželom cez pokec asi pred 10 rokmi.
Mužov kamarát cez Badoo, sú spolu asi 3 roky už. A mám bývalú kolegyňu, minulý rok sa vydávala, spoznali sa cez pokec ale to je tiež tak 3 roky dozadu.