Cez aké eshopy nakupujete oblečenie?

lilu7
4. nov 2017

Pre seba?v kamennych obchodoch maju saty len
pre teenegerky😑a nemam ani kedy behat a hladat na seba nieco.tak dajte prosim napady na overene eshopy kde sa co da pekneho kupit.dakujem🤗

alienkami
4. nov 2017

Ja z Bon Prix. Je tu aj skvelá skupina, kde si dievčatá radia a dávajú recenzie na jednotlivé výrobky... podelia sa o zľavové kódy 🙂 https://www.modrykonik.sk/group/6017/

lilu7
autor
4. nov 2017

@alienkami dakujem🤗

hettinka
4. nov 2017

BonPrix je super a posielajú rýchlo. Alebo NEXT

deti95060810
4. nov 2017

Hej BonPrix je síce rýchly ale ten výber je hrozný....Dcéry majú odtiaľ šaty..... ale tie farby sú veľmi krikľavé....Nebola som veľmi spokojná...
Skús Mayoral.sk , Matmazel.sk

hettinka
4. nov 2017

Matmazel sú z 90% šaty z AliExpress

friday13th
4. nov 2017

Nerada by som niekoho urazila, ale mne sa Bonprix veci zdajú predražené šuvixy.
Mám rada orsay.com .

lindusss2016
4. nov 2017

Answear. Zatial vzdy uplna spokojnost.

kbeata
4. nov 2017

amazon de,sice ho musis nastudovat🙂,ale v pohode,ja tam nakupujem vacsinou topanky
orsay
da sa aj next,hm
vsetko dodanie na sk,alebo ked mas niekoho v at,tak na jeho adresu s tym ze objednavas si z sk,ale len na rakusku adresu,a tam mas dodanie snad zo vsetkych stranok na nete

kbeata
4. nov 2017

@lindusss2016
ten answear ma tovar co je aj na amazone de,ale predrazeny🙂,kukni a porovnaj

lindusss2016
4. nov 2017

@kbeata
Na amazone sa mi hladat nechce, ale zatial som z answearu objednavala vzdy velmi lacno, takze ak to ma amazon lacnejsie, to uz si ani nvm oredstavit tie ceny. Plus vacsinou poslu zlavu na dalsi nakup, posta nad 25€ zadara. Takze naozaj ak nakupim za cca 30€, pridu mi domov 3-4 ks oblecenia, tak mne to drahe nepride.

lilu7
autor
5. nov 2017

Orsay mam velmi rada ale eshop ich som este nepozerala. Dakujem🤗

beadgirl
5. nov 2017

podľa toho čo je pre teba lacné alebo nie. osobne nekupujem cez bonprix- pre mňa hrozná kvalita. keď už tak otto... ja kupujem cez zoot, ale len niektoré značky (lebo tally waijl napríklad sú tiež hrozné handry). dobrou alternatívou je tchibo. osobne najviac oblečenia kupujem cez zoot (dá sa oblečenie vyskúšať na výdajni), potom tchibo (tiež sa dá vyskúšať na predajni), potom mango a iné značkové stránky, ale to je problém s vrátením (poštovné do zahraničia a čas na pošte a tak..)

deti95060810
5. nov 2017

@hettinka možno že áno, to neviem...

hettinka
5. nov 2017

@lilu7 a aké šaty vlastne potrebuješ? Take na bežne nosenie, alebo večerné?

Aj reserved má s-shop a pre mladé dievčatá možno aj bershka.

friday13th
5. nov 2017

@lilu7 ja eshop milujem, v predajniach majú asi tak tretinu toho, čo na eshope.....ak ešte nemáš ich zákaznícku kartičku, tak si ju vybav, veľmi často mávajú rôzne zľavy, výpredaje, poštovné zdarma atď. 🙂

aneta55
5. nov 2017
Používateľ aneta55 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od aneta55.

Určite zoot.sk 🙂 Ja som spokojná, cena úmerná kvalite.. odporúčam využiť túto stránku https://www.kuponyzdarma.sk/zoot-sk/ môžete získať nejakú zľavu. 🙂 prípadne bonprix.sk 🙂 taktiež môžeš získať zľavu 🙂 https://www.kuponyzdarma.sk/zlava-10-na-bonprix-sk-s-klub-bonprix/

lilu7
autor
5. nov 2017

@friday13th dakujem uz som pozerala😉potrebujem tak rozne 😀

lollipop123
7. nov 2017

Ja som nadmieru spokojná s týmto eshopom. Šaty máš takmer hneď doma a hlavne že vyzerajú presne ako na obrázku!
http://badlady.sk/saty-na-bezne-nosenie/31-krat...

lilu7
autor
7. nov 2017

@lollipop123 tie su nadherne😍preco su take lacne?🤔

lollipop123
8. nov 2017

Áno sú úžasné a hlavne kvalitné a pohodlné, takže za mňa len odporúčam 😍

lilu7
autor
9. nov 2017

@lollipop123 mas aj realne fotky siat?😉

lollipop123
9. nov 2017

Tieto sú moje <3

ameli221
27. máj 2018

Ja som pred nejakym casom objavila www.fashionshop.sk a uz som objednala asi 5x a som velmi spokojna. Len raz som vymienala kvoli velkosti a vsetko bez problemov.

ameli221
27. máj 2018

A este je super, ze maju aj pre moletky tak si objednavame spolu s mamou

gabriela02
10. sep 2018

Pekný deň želám,chcela by som sa opýtať či tu náhodou niektorá z Vás nemá takéto šaty ?Pretože silno premýšľam či si ich objednať 😂

verca52
5. dec 2018

Ja objednávam cez www.mojstyl.sk Nie je to síce eshop ako taký, ale sú tam produkty z viacerých shopov a teda si viem pozrieť zo širšej ponuky. A oblečenie je tam fakt pekné.

magda15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sonka1981
25. sep 2019
Používateľ sonka1981 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od sonka1981.

Ahojte baby, tiez bysom bola rada este za nejake typy na eshopy, nikdy nie je dost :D

essenceee
19. dec 2019

v klasickom obchode reserverd a HM, a v eshope differenta

amanuta
19. feb 2020

Ja nakupujem na dany.sk. Prednedávnom som si objednala prekrásne pyžamo, Vždy si nájdem niečo pekné. Majú tam úplne iné veci ako ostatní. Aby môj drahý nežiarlil, že myslím len na seba, kúpim mu aspoň nejaké tričko, ponožky alebo boxerky.