Ahojte baby😘
Otázka na vás ktoré bývate v Šamoríne aká je dostupnosť do BA?
Keďže nemáme auto a prácu máme v BA idem sem pre radu.
Pozerala som, že cca 40 min autobusom do BA ale ci to je reálne alebo ráno a poobede sú veľké kolóny?
Sme sa konečne trošku utriasli a hľadáme svoj domov keďže sme v prenájme v BA.Na BA nemáme, keďže hypotéku budeme mať cca 115 tisíc aby sme reálne vedeli vyjsť mesačne.
Ďakujem❤️
@adula12 ďakujem ti😊
Máme dieťa skoro 2,5 ročnú dcérku a zatiaľ bývame v Devinskej v BA, a kvôli škôlke chceme si kúpiť svoje aby sme ju nedávali so škôlky do škôlky počas budúceho roka, tak by sme chceli do konca roka nájsť svoj domov.Bohužiaľ auto nemáme ani vodičak, síce plánujem po RD ísť na autoškolu ale teraz chceme poriesit bývanie lebo nájom v BA je drahý. Pozerala som, že Šamorín je pekné mesto a našla som tam jeden byt čo sa nám aj zapáčil, ale keď píšeš dostupnosť tak Šamorín budeme musieť skrtnut, my obidvaja robíme v Metre v Devinskej tak od autobusky je to ešte cca 30 min.
@tajna1988 neboj ja celé Záhorie mám pozrete, od Stupavy až ku Kútom, tie ceny sú veľmi vysoké, a nemôžme si dovoliť zobrať si vyššiu hypotéku. V Stupave sú ceny od 130 tisíc, preto pozeráme sme Šamorín, Trnava a Senec, tak ti poviem nám to cestovanie by nevadilo ak by sme cca do hodiny boli v práci, keďže celý život nemáme auto a reálne by sme mohli mať až po RD.
a dieta chces mat v skolke v meste bydliska ci ho vodit do BA a tam ho dat? mas stabilny pracovny cas ci variabilny?
@adula12
@adula12 dieťa chceme dať do škôlky kde už budeme mať trvalý pobyt, do BA budeme chodiť len kvôli práci.Preto chceme teraz to bývanie riešiť aby sme stihli aj budúci rok vybaviť škôlku, neradi by sme ju posúvali so škôlky do škôlky a ďalšie 3 roky platiť nájom(keby sme odložili kupu bytu a boli by sme v BA kým mala bude chodiť do škôlky) nechceme.
@suikatka1 plavecky stvrtok? Vlak chodi aj do devinskej. Z lokalit kt si vymenovala budes verejnou doprabou tazko do hodiny v Devinskej
https://www.reality.sk/byty/kompletne-prerobeny...
a dieta pojde potom do sukromnej skolky na isty cas ked tebe skonci RD?
@adula12 Ja som v Metre zatiaľ na polovičnom úväzku a ked malá pôjde do skolky budem mať trvalý pracovný pomer.Na súkromnú školky reálne nemáme,preto začíname riešiť bývanie,lebo s drahým vieme sa vystriedať pri malej(pomocnú ruku nemáme,sme na to len my dvaja,rodicia moji sú od NR a svokra pracuje).Smenovky nám vedia prisposobit a toleruju, že sa striedame pri dcerke.Ak sa podari tak chceme ju dať do stastnej skolky.
ahoj. byvam v Samorine uz 12 rokov, pracujeme v BA a autobusom by som to teda nedala urcite. my sme si kupili 2 auta aby sme stihali deti davat a vyberat zo skol. takze pokial si bezdetna, este sa to da, ale uz ked budes mat deti, je to casovo masaker. teraz ked bola korona, homeoffice, prazdniny, tak sa jazdi super, v pohode do 30 minut si doma. cez rok aj pocas korony som rano sla uz tak okolo hodinky a ked je uplne ze bez koronovy stav, tak skor jak za 1,5 hodiny to nedas. autom! zalezi aj v ktorej casti BA pracujes, ja v Ruzinove.
Ale zas aby som len negativa nepisala, tak Samorin je super mesto. je tam vsetko. aj ked teda neviem po madarsky, byva sa tu fajn. je tu priroda, aquapark, v meste vsetko dostupne, velke obchody, nakupne centra...
Zalezi co preferujes, ci budes mat deti, co povazujes za dolezite... podla toho sa rozhodni.