Ahojte nevie niekto ako funguje cestovanie vo vlaku resp. či ša môže cestovať aj keď si zaočkovaný s 1 dávkou? Kontrolujú očkovanie vo vlaku? Chcela by som cestovať z Trnavy do Nitry, má niekto s tým skúsenosť? A ak by mi povedali že 1 dávka nestačí co by urobili?
Je v režime základ.
@draik čo je režim základ?
Cestujem denne vlakom do prace a ani raz ma nekontrolovali.
@suziebuzie321 a vlastne to este neplatí, nemaju na to právomoc ci co, googli, dozvies sa
🙄 nič sa nedeje, žiadne kontroly, môžeš hocikde aj nezaočkovaná, aj osobákom aj rýchlikom
Dnes sme boli Trenčín - Vrútky a nazad a nik nekontroluje
@suziebuzie321
Všetci bez ohľadu na očkovací status.
Nikto nič nekontroluje, ani vo vlakoch. Každý normálny im kašle na ich nezmyselné opatrenia. Ak správne chápem ich nariadenia malo by to byť tak, že rýchliky v režime OTP ostané vlaky teda osobné bez obmedzení.
Prosím ta oni nemajú poriadne ani rušňovodicov musia rušiť vlaky a nie ešte ludi, ktorý by kontrolovali ci si zaočkovaný alebo nie
@suziebuzie321 kontrola ak by prišla a čo .ved nema právo cestovať má aj 1 dávkou, a ma neočakovaný majú hádam právo vlakom ist keď platný test čiže rychliky by podmienené len očkovaním to by nefer aj voči neočkovanim čo tiež cestujú a majú sa čim preukazat testom
Po 1 davke sa nepovazujes este za zaockovaneho… cize je to o nahode, ci natrafis na kontrolu alebo nie