Môžem z BA cestovať autom do okresu Revúca 11.10. , mám neg test keďže nie sú obmedzenia pre negatívnych . V Revúcej neprebieha testovanie .
@veronikaszabova V BA nebude druhe kolo a ani v Revucej nebude druhu kolo... tak odkial a naco test? Ten treba na vstup do cervenoho okresu.
@veronikaszabova ano testovať v BA a ani v Okrese Revúca sa nebude a testy sú platne aspoň zatiaľ 14 dni
Tak aky mas potom problem, ked vlastne vies ako to je? :D
@fokuska uistiť sa či sa nemýlim .
@fokuska a anonym - ale cesta bude cez cervene okresy
Tak aj ja sa spytam.. Zajtra - my z BA.. aj s detmi - vsetci mame neg. testy - mozme ist na jeden den do okolia BB?
@veronikaszabova Z BA do Revucej sa dostanes v pohode juznou trasou mimo cervenych okresov. Preco by mala byt trasa cez cervene?
@mirage Napr. tu https://domov.sme.sk/c/22525556/plosne-testovan... mas mapu. BB je cerveny okres, budu tam mat druhe kolo testovania - ano, mozes tam ist, ale len s testom z druheho testovania.
Pre všetkých ,pani na hygiene síce povedala že sa môže cestovať ale ak len prechadzas cez červene okresy nebola si istá odpoveďou. Treba napísať i -meil počkať na odpoved a v prípade zastavenia sa preukázať tlačovom .
Test z prveho kola plati do zajtra. Ten kto na prvom testovani nebol,ma predlzeny zakaz vychadzania az do dalsej soboty,ten kto nepojde na druhe testovanie,nemoze ist do druheho okresu.Dobrovolne testovanie bude k dispozicii v kazdom okresnom meste.Tak sa chodte otestovat aj napriek tomu,ze sa nejedna o celoplosne testovanie
Mozes, ak budes mat neg.test z druheho kola celoplosneho testovania