Ahojte, chcem sa spýtať či mi neviete niekto povedať či kontrolujú vo vlakoch smerom z Budapešti na Slovensko e-karantenu keď nie sme ockovani ? Ideme na jeden deň vlakom z BA do Budapešti. Cesta tam je asi jedno, lebo na vstup stačí test alebo covidpass, ale naspäť . Máte niekto skúsenosť ako je to kontrolované vo vlakoch EC smerom z Budapešti do Bratislavy? Kontroloval to niekto?
Ďakujem
@loginexistuje áno to viem, sme prekonaní takze podmienku spĺňame . Jasne že sa registrujem, len som chcela vedieť či to aj niekto v tom vlaku odkontroluje?
@lartuna28 my ideme utorok rano mozem ti potom napisat ja som sla pred vianocami len obyc rychlikom a cheiˇi tam policajti zeleznicny a kontrolovali covid pasy podla mna na tychto linkach asi ano ale zasa sak povies ze ti to neslo a regstrujes sa pred nimi
Mimo temu - co mate v plane pozriet v Budapesti? My ideme v stredu. Chcem urcite zidovsku stvrt s "ruin bars", topanky na brehu Dunaja, este tu trznicu s dobrym jedlom - Great Market Hall.
tak na to aby si mohla ist vlakom potrebujes bud uplne ockovanie prekonanie alebo cerstvy test upozornuju na to aj pri predaji listkov (v era som kupovala do budapesti) a spat ak ta aj nekontroluju maju data od mobilneho operatora takze vedia si to vyparovat a mozu prist aj dodatocne
preco sa vlastne nechces registrovat a mat potom sice karantenu ale aj bezplatny test ?