Cestovanie vlakom

21. nov 2022

Ahoj, momentálne som preč mala by som prísť o pár dni domov. Vlak ide 5 zastávok, je to rýchlik. Vlak ide večer, cesta trvá 1h a pol. No ten mi nevyhovuje.Na druhý deň ráno ide až o čase kedy by som potrebovala byt doma.Ani ten nevyhovuje.

Našla som jeden, ktorý ide v noci o 23 ale čas cestovania -namiesto tej hodiny a pol mi ukáže 6h. Ide 23,na druhej zastávke bude este pred pol nocou a čas kedy prídem ja tam kde vystupujem mi ukazuje o šiestej ráno. Keď si otvorím stanice a čas, na tej medzizastavke mi ukazuje normálny čas ale na zastávke kde vystupujem zrazu o 6h viac. To znamená čo? Ďakujem ❤️ Ten vlak na tej zastávke stojí 5hodin aj s ľudmi a potom až ide ráno o piatej aby o 6 bol na stanici kde vystupujem ?

viestta
21. nov 2022

Co je to za vlak? Lebo niekedy nočné rýchlik čakajú na pripojenie priamych vozňov z iných rychlikov, ale neviem o žiadnom čo čaká 6 hodín.

janai1
21. nov 2022

Vlak odkiaľ kam?

eeffka
21. nov 2022

@viestta veruze hej myslim v cadci taky nocny stoji, oprava zilina ruzomberok

viestta
21. nov 2022

@eeffka viem, se jeden nočný čaká na vagóny z Varšavy ci odkiaľ. Vždy si tam fajne pospinkam.

viestta
21. nov 2022

@eeffka v Žiline stojí ten nočný do Bratislavy. Aj ten do Prahy tam čaká na vagóny.

luscious
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
21. nov 2022

@viestta Takze to znamená, že budem vo vlaku na stanici v kupé? Ľudia nemusia vystúpiť ? Proste bude stať tých pár hodín a potom sa pohne v čase kedy ma odchod? Škoda, že to vyšlo takto, že ten ranný čo ide priamo ráno mi je už neskoro.

viestta
21. nov 2022

Nie, ostávaš vo vlaku, aj kúriť budu