Podelte sa prosím o svoje zazitky, skusenosti s cestovanim v mhd a s revízormi. Ďakujem
No moje skusenosti osobne su dost negativne. Raz som nevedela nájsť rychlo svoje oznacene lístky a uz bola revizorka arogantná a druhy krát stala v ulicke a po par sekundach, ja mysliac si ze to je pani ktora si nevie rychlo oznacit listok, som par sekund čakala až zablokovala oznacovace 👌🏻a spustila tu svoju bezpredmetnu a nekonciacu sikanu.. Tak som zvedava ci len ja ako zodpovedny, slušný cestujuci mam negativne skusenosti cestovania v mhd alebo aj ostatní obyvatelia a cestujuci v slovenskej hromadnej doprave. Az zvazujem sa prepravovat teda vyhradne inymi prostredkami ako mhd a neprispievat tak na vyplaty tymto ludom s pracudesnymi sposobmi.
U nas v Trnave revizorov nemame, lebo nemame elektricenky, takze nemam zazitky ziadne🤷♀️, ale v BA ked prisiel revizor, ukazala som listky a vsetko bolo ok.
Nemám žiadne negatívne následky. Vždy mam lístok, hneď označím,keď nejde označovac idem k druhému. Vždy boli v pohode. Cestovala som dlhé roky v BA
MHD využívam každodenne už dlho a nejaké tie negatívne skúsenosti mám, ale so spolucestujúcimi... Za tie roky a veľa kontrôl som asi iba raz stretla vyslovene nepríjemného revízora, bola som síce len svedkom situácie, ale očividne ju nezvládol veľmi profesionálne a riadne mu rupli nervy... Inak sú tie skúsenosti skôr úplne neutrálne...
@akrobrab ale jasne ked tam je umyselne cestovanie na čierno, neni o čom..Chyba bola na strane cestujucej
Začni ty. Zbierať materiál na nejaký článok?