Cestovanie s vlakom do Trnavy

lilla23
3. sep 2023

Ahojky Chcela by som sa spytat ze cez vykend sa chystame do Trnavy ale z Nz neide priamy spoj iba s prestupmi.Otazka znie ze prestup je v Nitre tak najprv do nitry mam kupit listok a v Nitre do Trnavy alebo rovno do Trnavy?dakujem

doriiis
3. sep 2023

To je jedno

doriiis
3. sep 2023

Viem,že odveci....ale z NZ do TT je to necelá hodinka autom.Poznam tu trasu naspamat

kvietok2012
3. sep 2023

Kup si z NZ do TT s prestupom v NR.

viestta
3. sep 2023

Ked kupujes pre seba, kupis si jeden listok z NZ do TT a plati ti 24 hodin na jednu cestu akymkolvek vlakom. Ked kupujes detom nulove listky, tie sa kupuju na konkretny vlak, takze pre kazdy vlak jeden.

anos18
3. sep 2023

@lilla23 a nie je to lepšie cez Galantu?

mondolina
3. sep 2023

@viestta
vieš jeden lístok s prestupmi kúpiť aj pre deti.
a nie neplatí na všetky vlaky, keď ideš rýchlikom musíš kúpiť rýchlik.

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
viestta
3. sep 2023

@mondolina ano, ale nulove sa kupuju na konkretne vlaky, na rychliky je ich obmedzeny pocet, ked sa vypredaju, tak uz potom len kupit za cenu podla tarify

stellarstar
3. sep 2023

@anos18 cez GA nejde lebo v Seredi uzavretá časť kde je most . Je tomu už pár mesiacov a doteraz ešte most neopravili

majka2959
3. sep 2023

@lilla23 V aplikácii Cestovné poriadky si nájdite trasu, prestup je buď v Nitre alebo v Galante a podľa toho kupujete lístky do cieľovej stanice.

majka2959
3. sep 2023

@stellarstar Od 1.9.2023 doprava obnovená.

stellarstar
3. sep 2023

@majka2959 hej? Nevedela som, takže sa už môže ist do Serede? So smeru Sládkovičovo myslím

stellarstar
3. sep 2023

@majka2959 akurát čítam oni to nevymenili len podopreli? 🙈

lilla23
autor
3. sep 2023

Takze mám kupit listok hned z Nz do Trnavy?a s dietatom ako listok?teraz idem prvy krat z dietatom a vlakom.Viem ze na buse kupujem dieta a sprievodca.Dakujem

lilla23
autor
3. sep 2023

@doriiis nemam auto

diamand2326
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kvietok2012
3. sep 2023

@stellarstar nie, cez Sladkovicovo sa vobec nejde.

stellarstar
3. sep 2023

@kvietok2012 hej už som čítala len pre chodcov a cyklistov takže s autom do Gáňu a potom smer Sereď

anos18
3. sep 2023

@stellarstar a veď normálne nájde vlak aj cez GA.

stellarstar
3. sep 2023

@anos18 áno ale smer GA a SE bol uzavretý kv mostu v SE a vlaky nešli

majka2959
3. sep 2023

@stellarstar Viem len o obnovení železničnej dopravy, pre peších a cyklistov. Aktuálne informácie sú na www.seredskymost.sk.

kvietok2012
3. sep 2023

@stellarstar ale nie...normalne sa da prestúpit z vlaku z NZ do Ga, a tam prestúpi na druhy vlak do TT.
Druha varianta je ako povodne chcela autorka z NZ do NR a potom do TT

kvietok2012
3. sep 2023

@majka2959 od 1.9. funguje vlakova doprava

majka2959
3. sep 2023

@kvietok2012 Áno, myslela som tým vlakovú dopravu, keď sa pani pýtala na cestu vlakom.

cacianka
6. sep 2023

Na stanici, hociktorej v okolí si kúp lístok , pýtaj NZ - TT, vlakom ideš do Galanty, a hneď na vedľajšej koľaji stojí vlak do TT.
Je to pohodlné cestovanie. Pre dieťa pýtaj nulový lístok.

lilla23
autor
6. sep 2023

@cacianka a s kočíkom môžem sediet hocikde hoci ktorom vagóne alebo je nato vybraty nejaky vágon?

cacianka
7. sep 2023

@lilla23 na nástupišti stojí pri vlaku sprievodca, spýtaj sa, alebo pozeraj na označenie. 🚲.
Aj pri pokladni sa môžeš spýtať, alebo v hale stanice, keď vojdes popod tabuľu s odchodmi vľavo je tabuľa radenie vozňov. Aj na nástupišti je taká.
Asi pôjdeš smer Galanta/ Bratislava, osobák alebo Rex, to chodia aj poschodové , takze si pozrieš na ktorom konci vagóna je veľký priestor na kočíky bycikle. Čo viem tak idú z 1.nastupista, alebo z 3.,
Vpravo v budove, zboku za tým ZSSK infocentrom je chodbička a výťahy na nástupištia.

lilla23
autor
7. sep 2023

@cacianka dakujem ani som nevedela ze su aj vytahy na nastupistia

cacianka
7. sep 2023

Nie je to dlho, pár rokov.je to z tej strany od pošty, dá sa vojsť aj z vonku a keby pršalo tak aj z vnútra. Sú tam tuším aj wc.