Ahojky Chcela by som sa spytat ze cez vykend sa chystame do Trnavy ale z Nz neide priamy spoj iba s prestupmi.Otazka znie ze prestup je v Nitre tak najprv do nitry mam kupit listok a v Nitre do Trnavy alebo rovno do Trnavy?dakujem
Viem,že odveci....ale z NZ do TT je to necelá hodinka autom.Poznam tu trasu naspamat
Kup si z NZ do TT s prestupom v NR.
Ked kupujes pre seba, kupis si jeden listok z NZ do TT a plati ti 24 hodin na jednu cestu akymkolvek vlakom. Ked kupujes detom nulove listky, tie sa kupuju na konkretny vlak, takze pre kazdy vlak jeden.
@anos18 cez GA nejde lebo v Seredi uzavretá časť kde je most . Je tomu už pár mesiacov a doteraz ešte most neopravili
@stellarstar Od 1.9.2023 doprava obnovená.
@majka2959 hej? Nevedela som, takže sa už môže ist do Serede? So smeru Sládkovičovo myslím
@majka2959 akurát čítam oni to nevymenili len podopreli? 🙈
Takze mám kupit listok hned z Nz do Trnavy?a s dietatom ako listok?teraz idem prvy krat z dietatom a vlakom.Viem ze na buse kupujem dieta a sprievodca.Dakujem
@stellarstar nie, cez Sladkovicovo sa vobec nejde.
@kvietok2012 hej už som čítala len pre chodcov a cyklistov takže s autom do Gáňu a potom smer Sereď
@stellarstar a veď normálne nájde vlak aj cez GA.
@anos18 áno ale smer GA a SE bol uzavretý kv mostu v SE a vlaky nešli
@stellarstar Viem len o obnovení železničnej dopravy, pre peších a cyklistov. Aktuálne informácie sú na www.seredskymost.sk.
@stellarstar ale nie...normalne sa da prestúpit z vlaku z NZ do Ga, a tam prestúpi na druhy vlak do TT.
Druha varianta je ako povodne chcela autorka z NZ do NR a potom do TT
@majka2959 od 1.9. funguje vlakova doprava
@kvietok2012 Áno, myslela som tým vlakovú dopravu, keď sa pani pýtala na cestu vlakom.
Na stanici, hociktorej v okolí si kúp lístok , pýtaj NZ - TT, vlakom ideš do Galanty, a hneď na vedľajšej koľaji stojí vlak do TT.
Je to pohodlné cestovanie. Pre dieťa pýtaj nulový lístok.
@lilla23 na nástupišti stojí pri vlaku sprievodca, spýtaj sa, alebo pozeraj na označenie. 🚲.
Aj pri pokladni sa môžeš spýtať, alebo v hale stanice, keď vojdes popod tabuľu s odchodmi vľavo je tabuľa radenie vozňov. Aj na nástupišti je taká.
Asi pôjdeš smer Galanta/ Bratislava, osobák alebo Rex, to chodia aj poschodové , takze si pozrieš na ktorom konci vagóna je veľký priestor na kočíky bycikle. Čo viem tak idú z 1.nastupista, alebo z 3.,
Vpravo v budove, zboku za tým ZSSK infocentrom je chodbička a výťahy na nástupištia.
Nie je to dlho, pár rokov.je to z tej strany od pošty, dá sa vojsť aj z vonku a keby pršalo tak aj z vnútra. Sú tam tuším aj wc.
To je jedno