Ženy, tie co nemáte vodičky ako cestujete s deťmi s pri mestskými autobusmi a ešte aj s kocikom🙄
My bývame na dedine a mám dve deti. Keď manžel je v práci rada by som išla s deťmi do mesta ale normálne ma ide šľak trafiť keď si pomyslím na to cestovanie. Nepomôže nikto s kočíkom, každý sa tvári ze nevidí ženu a kočík 🤦♀️
Bývam na dedine, nemám vodičak. A ano, chodím aj do mesra vlakom, alebo autobusom. Nikdy v živote sa mi nestalo, že by mi nepomohli ľudia, často aj sami od seba.Ale ja nemám v opačnom prípade problém požiadať o pomoc, nikdy nikto neodmietol pomôcť mi. Ja sama som veľakrát (teda ešte kým som nemala deti) pomáhala ženam s kočíkom do autobusu, či električky.
Neviem, ja som s 2 detmi presla pol Europy, Vlakom, lietadlom, lodickou, busom... akoze kde je problem? Ked treba, poziadam o pomoc. A vies si predstavit na letisku pri bezpecnostnej kontrole s 3m babatkom, kde treba vsetko vylozit, vybalit telefon, notebook, elektro, detske potraviny, flasku s vodou, poskladat kocik a dat ho na pas, vyzut topanky, ved zima... a drzat drobceka? To ten bus urcite komplikovanejsi nie je 🙂 Zvladnes to. V najhorsom daj drobca do nosica a kocik pri nastupe zloz a je
Ja mam tiez obavy z toho ze by mi nikto nepomohol s kocikom, preto nosim malu v autobuse v nosici😂
@cookie29 ďakujem 😊 potrebujem asi len povzbudiť 😊
Ak nikto sa nenájde, kto by ti mohol pomôcť (napr prázdny autobus), šofér ti pomôže, je to jeho povinnosť. Treba poprosiť, to je cele, ja vždy všade stretávam s ochotnými ľuďmi.
Ked nepomozu cestujuci, popros vodica. Pomahat s kocikom ma v naplni prace, ale zvycajne na to ani nedojde. Narastli ich usta, tak ich pouzivaj, oslov niekoho a popros nech ti pomoze. Netreba cakat, ze sa niekto ponukne
a to je ťažké poprosiť niekoho? prosím Vás mohli by ste mi pomôcť s kočíkom - či čakáš automaticky, že sa k tebe rozbehnú?..to už každý má svoj svet - nikto si nikoho nevšíma - tak to je, preto sa treba radšej ozvať, poprosiť, ja to robím vždy, keď napr. potrebujem v obchode podať niečo z police vyššie