Prosím je potrebný test na cestu na pohreb v rámci okresu, spadá to pod výnimky ? Teda musím sa ísť otestovať ? Ďakujem.
toto sú všetko informácie na nete dostupné. Stačí gúgliť a čítať.
@denden77 úprimnú sústrasť😢 Samozrejme, že človek to v takom rozpoložení vôbec nerieši, vtedy sú iné starosti. Len už jednoducho človek má strach aj z domu vykročiť bez toho ich certifikátu. Ja chcem ísť na poslednú rozlúčku bratrancovi, bol ešte mladý a bolo by mi ľúto keby som ho nemohla vyprevadiť na poslednej ceste.
@zuzana18072020 ale treba 😉
aj v rámci okresu treba test ak ste v "červenom" okrese
@janai1 ja som to poplietla treba test to do obchodu a k lekarovi netreba.. :( uz popletu ludi na cisto
@zuzana18072020 aj k lekárovi treba 🤔 môj pýtal negatívny test
@abbey1 myslis túto vyhlášku z 2.2. na ktorú keď kliknem tak mi napise "forbidden" ? 😂😂😂
https://www.uvzsr.sk/index.php?option=com_conte...
prosím Ta pošleš mi link odkiaľ máš aktuálne info?
Tak @aurorastone našla ešte inú vyhlášku ako ja 😂 takže test netreba
@aurorastone
@abbey1 Aj tu to máte jasne napísané, keď rozkliknete, kde treba test, je tam i vysvetlenie, kde nie. Rovnako na stránke polície, i na FB Polície SR. Keď už teda nechceme celé vyhlášky čítať a hľadať, keďže ich vydávajú ako na bežiacom páse.
@abbey1 no ved odtiaľ je ten screen co som sem dávala 😂
mne zomrel pred 2 tyzdnami stary otec.. sla som na pohreb a uprimne, na toto som vobec nemyslela, neriesila som to.. a keby ma niekto vtedy zastavil a siel riesit, prisaham, ze mu asi prekusnem krcnu tepnu..