Česká lekáreň, ktorá posiela aj na Slovensko

christinn
2. mar 2021

Zienky prosím o rady. Na českej Benefit plus karte sa nám nahromadil vyšší obnos peňazí a potrebovali by sme to niekde minuť, najlepšie nejaká lekáreň . Viete o nejakej českej lekárni-eshop,ktorá posiela aj sem na slovensko a dali by sa tam body z benefit plus použiť? Ďakujem vopred

klarissa25
2. mar 2021

s lekarnou neporadím ale na slovensku sa to da použiť aj na mall.sk, tak možno sa to bude dať aj v česku

nafka0483
2. mar 2021

@christinn Ja som pouzila slovensku benefit plus na pilulka.sk a rovnako tak sa da pouzit ceska na pilulka.cz - len pozri ci ceska pilulka posiela na slovensko ;)

christinn
autor
2. mar 2021

@nafka0483 pisala som s nimi dnes a zial ceska pilulka nedorucuje na slovensko to je ten problém :( A momentálne by sa nám najviac zišli domov lieky a vitamíny z tých bodov ...

bona69
2. mar 2021

@christinn pozri sos lekáreň, ja som kupovala pred týždňom
https://www.sos-lekaren.sk

christinn
autor
2. mar 2021

@bona69 no ako pozerám uvadzaju iba platbu predom na učet a dobierkou, žiadne poukažky,škoda..

eskop
2. mar 2021

@christinn a co tak benu lekaren? Lebo viem, ze na sk objednavam na benefit kartu od nich

christinn
autor
2. mar 2021

@eskop dakujem, napíšem im 🙂

mpg
2. mar 2021

Ja si už dlhšie objednávam z Gigalekárne, je to česká lekáreň, ktorá posiela aj na Slovensko a obyčajne majú aj také voľnopred.lieky, ktoré inde nedostanem.

lienqa
19. apr 2021

@christinn ahoj, ako si si nakoniec poradila? Riešime podobný problém 🤔

christinn
autor
19. apr 2021

@lienqa žial zatiaľ nijak a to som obvolala asi všetky CZ lekárne aké sú :/

lienqa
19. apr 2021

@christinn Hm, ďakujem. My sme už aj pozerali pobyt, cez český slevomat tu na SK nejaký, inak to nevidím.