Ahojte chcel by som sa spýtať či ste sa stretli už s červikom v banáne je to exotické ovocie tak preto ma to zaujíma lebo som o tom nič nenašiel na internete a nedávno som kúpil banány v supermarkete a našiel som v jednom banáne červika.
@viestta ako banány som zjedol okrem toho jedného kde som našiel cervika u bežného ovocia ma to až tak netrápi len banány sú exotické ovocie a furt niekde sa dočítate že v bananoch sa našli všelijaké exotické potvory
tak od dnes nejem banány...
@matej_gal_0 bud rad, ze si v nom nenasiel koks. Aj banan je rastlina, takze sa v nom mozu vyskytovat nejake zivocichy. Dufajme, ze si toho cervika humanne utratil aby s zabranil sireniu inveznych druhov
Proste vzdy to tak bolo aj bude, ze potraviny ...su potraviny aj pre rozny hmyz a ich vyvojove stadia. To sa da tomu tazko na 100% zabranit, aby sa do potravin nedostal daky hmyz.
@matej_gal_0 škoda, že nemáš fotku 😀
@matej_gal_0 myslím že červík v banáne je ako červík v čerešni, či slivke 🙂
A nechci vedieť čo z banánových krabíc v obchodoch ešte vylieza ...aké potvory
@lonely66 nemám napadlo ma to odfotit až keď som vyhodil ten banan ale červík vypadal obyčajne biely a mal tmavo červenú hlavičku
@matej_gal_0 no bohvie, koľko takých si zjedol napríklad s hríbom alebo prostredníctvom sušených húb 😀 neboj, nič ti nebude. vykakáš ho. najprv vylezie hlavička, potom telíčko. ako pri pôrode. akurát to bude podstatne menšie a nebolestivé 😀
Červík je v pohode, ale ja som našla bananoveho pavúka. A to už je iný level 😁 kľudne si ho vygoogli.
@zuzanaam presne tak vypadal ten červ o niečo užší ale hej takto vypadal diki za info.
@matej_gal_0 este mi tak napadlo, hmyz je pre ludstvo buduci zdroj bielkovin. Mal si to zjest, uz by si zahajil trening na casy, ked nebude v obchodoch hovadzina, lebo hovada prdia metan, bravcovina, lebo svine kadia prilis vela dusikatych latok a tie znecistuju podzemne vody a ani vajcia, lebo sliepky bude treba chovat humanne
@matej_gal_0 Ano, nasla som uz v banane cervika. Aj v grepe.
Mal si ten banan zjest, aspon si mal istotu, ze nebol plny chemie, ked v nom prezil cervik cestu z plantaze az do vasej kuchyne