Ahojte viem, že je po vianociach ale kedze su vypredaje chcem to vyuzit. Mam bledo ruzove ozdoby a strieborne. Chcela som to vsak ozivit cervenou. Myslite, zeby to bolo dobre? Prípadne mate niekto tak ladeny stromcek? Budem vdacna aj za foto. Internet som prebehla ale nic suce som nenašla. Ďakujem
@neferneferuaton Za mňa by to už bolo dosť gýčové
@morusha tie ozdoby co mam nie su tmavo ruzove. Ale bleduckoruzove. Ked zasvietim svetielka ani eni vidno farbu. Preto som chcela cervene
@neferneferuaton Daj si také, aké sa ti páčia. K bledoružovým ozdobám sa hodí aj červená, alebo napr. zlatá. Ja som pozerala inšpirácie na stránke Mobelix. Kľudne by som to oživila tou červenou
@neferneferuaton Ak sa ti to páči, kľudne...ja som tak usúdila podľa obrázkov vyššie, že to nie je podľa môjho gusta. Ja milujem červenú na Vianoce, ale kombinujem s hnedou, zlatou a bielou.
@ren6 ďakujem
Vyykusam , presne to chcem trošku ozivit,
@morusha ano tie obrázky vyššie su uz aj pre mna dost. Vyskúšam ak by to nebolo pekne tak dam so striebornou
Ja tak napríklad mam, ružovú, červenú a bielu. Pre niekoho gýč, mne sa to paci. Stromček robíš hlavne pre seba a rodinu a nie pre ženy na modrom koniku. Môže ti byť jedno ci je to gyc alebo nie ak sa ti to paci 🙂
@nelka93 ďakujem,mas pravdu 👍🙂
@neferneferuaton určite odporúčam pozrieť na pintereste 🙂 krásne inšpirácie tam nájdete