Maminky vedeli by ste poradiť poriade dat svoju skúsenosť. Malej sa občas spravia na telicku červené bodky ale niektoré sú zbadateľné, jedna je sem tam väčšia. Po nejakom čase zmiznú. Myslela som si ze su to petechie, keď som bola stým u Dr tak ze to moze mat alergickú reakciu, zevraj tie petechie sa neobjavuje po jednej. Len keby to bola alergia tak po za tlačení by zmizla no toto ostáva. Mala nemá nejaké problémy len nám akurát idu zubky.
@mpravda tak ja len pisem ze krvne testy sme mali uplne v poriadku,doktorka mi povedala zedalej to riešiť nejdeme a za dva mesiace zopakujeme testy ze je zbytocne dieta traumatizovat.ja osobne nie som spokojna s jej pristupom.inak teraz sa nam to opäť objavilo a vsimla som si ze nam vysli spodne stolicky.fakt uz si zacinam mysliet ci to nebude mat spojitost so zubami.
@kamilka95 ako kdekoľvek sa jej to urobilo na stehne na brušku na krku... Tiež sme mali krv v poriadku. Ono to bolo tak ze zopár sa jej urobilo mala ich tam par dni zmizli, potom pauza nejaké obdobie a znovu a najviac ich mávala v zime v lete sme mali pokoj viac menej. Tak verím ze aj u vás to zmizne vekom. Držím palce a hlavne bez stresu lebo to je to najhoršie