Červene bodky na telíčku - alergia?

tanicka67
1. feb 2019

Maminky vedeli by ste poradiť poriade dat svoju skúsenosť. Malej sa občas spravia na telicku červené bodky ale niektoré sú zbadateľné, jedna je sem tam väčšia. Po nejakom čase zmiznú. Myslela som si ze su to petechie, keď som bola stým u Dr tak ze to moze mat alergickú reakciu, zevraj tie petechie sa neobjavuje po jednej. Len keby to bola alergia tak po za tlačení by zmizla no toto ostáva. Mala nemá nejaké problémy len nám akurát idu zubky.

mpravda
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tanicka67
autor
4. feb 2019

@mpravda ďakujem krásne za reakciu, dnes sme boli na krvicke tak uvidíme. Budem samozrejme sledovat ci to nema z nejakého jedla. Dakujem

tanicka67
autor
5. mar 2019

@mpravda tak ja len pisem ze krvne testy sme mali uplne v poriadku,doktorka mi povedala zedalej to riešiť nejdeme a za dva mesiace zopakujeme testy ze je zbytocne dieta traumatizovat.ja osobne nie som spokojna s jej pristupom.inak teraz sa nam to opäť objavilo a vsimla som si ze nam vysli spodne stolicky.fakt uz si zacinam mysliet ci to nebude mat spojitost so zubami.

kamilka95
31. jan 2021

@tanicka67 dobrý deň môžem sa spýtať ako ste dopadli? Môjmu synčekovi sa robí presne to isté

tanicka67
autor
31. jan 2021

@kamilka95 ahoj, mala ma 3 roky ako jej vyšli zúbky neobjavuje sa jej to... Sem tam keď silnejšie plače v okolí očí alebo pri oslabenej imunite je to taka predzvesť že bude chorá. Ale väčšinou sme mali 3-4 bodky

kamilka95
1. feb 2021

@tanicka67 ďakujem za odpoveď 🙂 môj ma 5 mesiacov a prekonal covid a začalo sa mu to robiť po prekonani. Ja to pripisujem aj tomu lebo výsledky krvi mal chvalabohu dobre.
A vaša mala to mala tiež tak hocikde po telicku?

tanicka67
autor
3. feb 2021

@kamilka95 ako kdekoľvek sa jej to urobilo na stehne na brušku na krku... Tiež sme mali krv v poriadku. Ono to bolo tak ze zopár sa jej urobilo mala ich tam par dni zmizli, potom pauza nejaké obdobie a znovu a najviac ich mávala v zime v lete sme mali pokoj viac menej. Tak verím ze aj u vás to zmizne vekom. Držím palce a hlavne bez stresu lebo to je to najhoršie

mackova11
13. apr 2021

Mali ste niexo podobne? Syn má teraz aj ekzém ale tie petechie akoby mi robia nervy

kamilka95
19. apr 2021

@mackova11 ano my niečo podobne