Cenzúra na Modrom koníku

adeli79
1. sep 2013

Som zvedava, ci aj tuto temu zamknu,zrusia atd.
Baby, este vas nestve, ze tu admini hociekdy zamykaju a rusia temy?
A to clovek vobec nemusi napisat nic proti etike, moralke, ziadnu reklamu atd.
Len si proste niekto zrusi bez upozornenia temu.
Toto je slobodna krajina a slobodne forum?
Sem s vasimi nazormi. Som zvedava.

awalancha3
1. sep 2013

...ale to sa takto nedá......... to by sme len tak svorne nadávali na adminov len preto, aby sme ich poohovárali? Pokym neviem, co konkretne sa ti stalo, co konkretne ta nahnevalo, o com bola tvoja tema.... tak nemozem zaujat stanovisko. Mne konkretne jedna adminka z cirej zavisti, alebo cojaviem coho zablokovala album, kde som bola v 8 mesiaci tehotenstva, s odovodnením, že si myslí, že som chcela ukázať fotkami niečo iné ako svoje tehotenstvo. Napisala som hlavnemu adminovi, a ten sa ospravedlnil a album povolil, takze teraz ho mam pristupný. Moze sa stat, ze niektory cloviečik-admin, to nezvladne, ale stáva sa to málokedy. Zamykat duplicitné témy je v poriadku.

adeli79
autor
1. sep 2013

nemam na mysli duplicitne temy. a nechcem na nikoho nadavat ani ohovarat, ve d ani neviem,kto konkretne zamyka. len ma to tu vytaca,ale bohuzial je toto jedine forum,kde sa zivo diskutuje,tak clovek ani nema velmi kam odist. zeby im to hralo do karat?

maria1989
1. sep 2013

@adeli79 Keď je niečo zadarmo, ťažko sa sťažovať. Mne napr. pred časom azet vymazal všetky maily 🙂 a napísali mi v podstate, nech si trhnem

awalancha3
1. sep 2013

@adeli79 ....pocuj, ja ti v podstate rozumiem...... hej cloveka nastve, ked mu niekto nieco zmaze, zamkne, nepovoli a podobne.... ale adminovi je cudzie to, co je tebe drahé, nemá problém......a zase uprimne, co take dolezite je tu na MK? Je x iných for, specializovaných, pokecových atd.... alebo ceské bábätkovské diskusné portály, tie su tiez fajn......skús aj inde. Pamätaj, že admin má nad tebou moc, lebo si len koliesko, malé a nepodstatné, ktoré ani vlastne ten stroj nepohána.....ale, tvoja moc je tiež velká- stačí jeden klik na ten biely krížik v červenom políčku vpravo hore... čáry máry fuk a je po adminoch, skončili, v tu chvilu prestávaju mat nad tebou moc.............. 😎

dejka77
1. sep 2013

Vacsinou som natrafila na zamknute temy, ktore sa opakovali alebo sa to tam "zvrhlo", alebo ich vytvaral jedinec s umyslom zaujat a pritom to bolo stale o tom istom - cize onicom 🙂.

h2
1. sep 2013

@adeli79 Mne sa tu nedávno stalo toto: písala sem nejaká kočka, že potrebuje požičať autosedačku, len na jednu cestu, tak nechcela kupovať. Iná baba jej radila, nech ide kúpiť a potom vráti do obchodu. Na to sa ozvala ďalšia, že čo sú to za praktiky, že či tá, čo jej to radila, nie je náhodou z východu. Keď som si to prečítala, vytočilo ma to, hoci sama z východu nie som a SLUŠNE som sa opýtala, čo to má s tým spoločné, kto odkiaľ je. A túto moju odpoveď zmazali s uvedením dôvodu: "Neodbočuj od témy!" Tak babu, ktorá urazí všetkých východniarov, tam nechajú a mňa, ktorá na to upozorní, zmažú. To si buď istá, že ma to naštvalo. 😠

victory1
2. sep 2013

@adeli79 Na jednej strane ma to vytaca, ale na druhej strane..je to nieci portal a ma svoje pravidla, aj ked mozno take, nad ktorymi niekedy zostava rozum stat, ale ma. Cize bud sa prisposobis, alebo odtialto odides....demokracia nefunguje... 😉

maca_p
2. sep 2013

mna skor vytaca, ze si temy premenovavaju a ani autora temy neupozornia. toto povazujem za nekorektne, az drze.

bora0123
9. jún 2024

@adeli79 inak toto aj mna neskutocne vytaca 🙈 chcela som sa popytat mamiciek specificku otazku ohladom mmr ci ma niekto skusenosti s tym co nas caka a uplne ma zrusili, nemaju co lepsieho na praci asi 🤷‍♀️