Ceny sú vyššie a kvalita upadá

27. apr 2022

Pri niektorých výrobkoch si to začíname všímať. Dnes sme kúpili cestou na pumpe sendvič, tam kde bola slanina je teraz o 80% viac šalátu, jogurty sú tiež iné, čokoládka - Deva, má takú riedku náplň. Všimli ste si to aj vy pri niektorých výrobkoch?

luccija
27. apr 2022

Iba na makovniku už ho viac nekúpim vnútri pomaly nebola plnka

drimonna
27. apr 2022

Všetko je veľmi drahé... Bohužiaľ s tým nič nespravíme a bude to stále horšie a horšie, že si už ani desiatu do školy nekúpim z mojich peňazí. 😭😂 A tiež som si to všimla, že nejaké výrobky majú dokonca aj inú chuť...

kandelabra
27. apr 2022

Predstav si že máš podobné podnikanie a je inflácia a všetko zdražuje. Tak máš na výber buď zvýšiť cenu výrobku, alebo použiť lacnejšie/menej kvalitné suroviny, alebo zmeniť pomer surovín tak, aby tam bolo z toho lacnejšieho viac. Prípadne sa ešte dá "zmenšiť" produkt, teda napr. miesto 100g bude len 80 ale cena ostane taká istá. Nuž, ťažké časy....

zmrzlinka2021
27. apr 2022

Treba sa zamerat na kvalitu, nie cenu.

spadnutaslivka
27. apr 2022

je to na figu, ale deje sa to bežne (len teraz rýchlejšie a okatejšie). U nás v obchode ma už upozornili, že od 1.5. ide zas pečivo hore.

3009
27. apr 2022

Napr. v Starom otcovi obyč. rohlík už teraz stojí 25 centov a nehovorím o iných mäsových výrobkoch-šunka, syr a pod. Tam majú všetko predražené.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jaroe
27. apr 2022

Mne sa zdá, že bravčové parky z Lidla sú nejaké gumené 🙁

oli18
27. apr 2022

@jaroe Ja som kúpila gumenú údenú krkovičku v podnikovej predajni, stála kg 9,90, čo nie je málo a vyhodila som ju. Údené nejeme vôbec, ale predsa som na Veľkú noc kúpila. Zbytočne. Nikdy viac.

deti95060810
27. apr 2022

mne otec tvrdí že mlieko nie je mlieko je voda...

niekto2hy
27. apr 2022

@zmrzlinka2021 To je pravda.Keby sme dostavali ,,kvalitnu" vyplatu,tak sa nik nebude stazovat...

soldi
27. apr 2022

@zoro9836 je to hlavne dosledok covidu a ruskeho napadnutia ukrajiny

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
canany
28. apr 2022

@soldi @zoro9836 obidve mate pravdu, ale taka inflacia nie je len na Slovensku. Vcera som zabludila na "narodnu banku" Nemecka a ten graf inflacie bol katastrofalny, ako to na konci vyskocilo hore.

mathias232
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
natassha1
28. apr 2022

akoze da sa najst podla mna aj kvalitne hocico, len teda je pravda ze tie ceny su ustrelene, kto vie kam to pojde takto dalej.