Ahojte babi nemáte niektorá muža čo opravuje škrabance na autách? Fakt niečo lacné manžel sa zabudol a sneh z auta dával dole lopatou a viete si predstaviť ako vyzerá to čelné sklo ... Sme trochu v koncoch keďže môže prasknúť sklo z tepla zimy a dokonca o chvíľu nás čaká STK a auto nepřejde ňou ... Žiaľ na nové okno nemáme budem vďačná za každú radu a pomoc
Normalne som isla googlit co s tym, no veruze sa do toho vraj pusta malokto. Ak su skrabance male staci pasta a vylestit, ako karoseriu, ak su velke, treba brusit a to robi malokto lebo je to riziko. Kazdopadne drzim psty a muzovi by som s tou lopatou asi dala po....
Dajú sa vylestit len veľmi jemné škrabance, od lopaty to už určite nepôjde. Jedine vymeniť celé sklo.
@tomyhardy áno ďobky sa dajú opraviť aj živicou a častokrát to nie je ani vidieť po oprave, že tam niečo bolo, ale toto bude asi horšie.
A cez poisťovňu? Že spadol sneh zo strechy? 🙈
Neviem ci ti bude ochotný niekto toto robit,ak je to na viac miestach tak je to dost piplačka a je riziko ,ze to ani nepojde.Finančne sa to"lepit" tiež vzdy neoplati.
Ja som mala na skle 2 malé bublinky,ani nie v zornom pole a aj tak uz mi to nikto vyplnit nechcel.Nakoniec som dala vymenit celé čelné sklo a nebola to ani tak strašná položka.
Skúste sa poinformovat ,priamo u vás ...resp
kto robí autosklá "na mieste"
@larovnik sklo vám preplatia a vymenia len z havarijnej poistky 🙂
Nové skla nie sú také drahé, mňa na insigniu stalo 215€ - záleží aké máte auto ak nejaké staršie, ktoré nemá kopu senzorov a podobne za čelným sklom tak to bude ešte lacnejšie....
Ak sú to veľké škrabance v zornom poli šoféra, obávala by som sa pokuty ak Vás zastavia policajti
Jak to vyzera, a je to škrabanec alebo vylupnute? A je to vo vyhlade šofera ?